Și tu faci asta! 5 greșeli care îți distrug jeanșii!

Îți pare că sunt o piesă vestimentară obișnuită și îi arunci în mașina de spălat împreună cu celelalte haine. Totuși, jeanșii au nevoie de o abordare specială. Aceștia se întorc pe dos înainte de spălare, nu se pun cu alte haine în mașină și nu se țin prea mult pe sfoară.

separator

Spală-i o dată la două săptămâni

Dacă îi vei spăla prea des, blugii se vor deteriora. De aceea, clătește-i o dată la două săptămâni. Astfel, aceștia vor arăta ca noi mai mult timp, nu se vor decolora și îi vei putea îmbrăca mai multe sezoane la rând.

Întoarce blugii pe dos

Indiferent de programul la care ai setat mașina, hainele se freacă unele de altele, ceea ce duce la pierderea culorii. Pentru a împiedica decolorarea, întoarce jeanșii pe dos și lasă-i așa chiar și la uscat pentru a împiedica contactul cu soarele.

Nu spăla blugii împreună cu alte haine

Dacă introduci haine de toate culorile și țesăturile posibile, jeanșii se vor uza mai repede. În plus, dacă pui prea multe haine, iar jeanșii nu au suficient spațiu în cuvă, fermoarele se pot deteriora. Sortează hainele și încearcă să pui blugii separat la spălare.

Alege corect programul de spălare

Dacă vrei să-i păstrezi mai mult timp ca noi, programul de spălare a blugilor trebuie să fie mai ușor. Folosește apă rece, programul delicat și punei pe sfoară spre seară, când apune soarele.

Nu-i lăsa prea mult la uscat

Jeanșii se păstrează mai bine dacă se iau de pe sfoară înainte de a se usca complet și se întind pe un umeraș sau pe o suprafață plană.

 

10 frumuseţi cu nasul cam mare
Articolul anterior
Găsește-ți partenerul perfect!
Articolul următor
Alte articole interesante