Ținute care te ajută să arăţi ca o divă în poze

Nu trebuie să fii trasă prin inel ca să arăţi bine în poze. Chiar şi cu câteva kilograme în plus poţi arăta ca o adevărată divă de pe copertă, dacă ştii să-ți alegi piesa vestimentară potrivită pentru fotoshooting. Scoate la iveală divă din tine cu ajutorul hainelor ce-ți vor pune în valoare atuurile și photoshop-ul va deveni istorie!

separator

all black

PIESE VESTIMENTARE ALL BLACK
Negrul  e „As”-ul tău din mânecă! Subţiază, conferă eleganţă şi rafinament!O ținută vestimentară all black îți conturează formele într-un bloc unitary. Astfel, vei obţine un efect de alungire a siluetei şi te vei bucura de un aspect fizic de fotomodel. Apelează la elemente vestimentare flatante care cad frumos pe corp şi vei dubla toate beneficiile!

umerii goi

ROCHII CU UMERII GOI
Rochiile cu umerii goi îți pun în valoare senzualitatea, dezgolind una dintre cele mai feminine părți ale corpului. Purtând o rochie cu umerii goi, vei distrage atenţia de la braţele goale, îţi vei accentua umerii fragili şi vei „împrumuta” din graţia divelor de altădată! În plus, această piesă este la modă, așa că nu ai niciun motiv să o ocoleşti, mai ales pentru o ședință foto romantic.

fusta-midi

FUSTA MIDI
Fusta midi nu este doar una dintre cele mai feminine piese vestimentare, ci posedă multe virtuţi magice. Se potriveşte oricărui tip de siluetă, ascunde cele câteva kilograme în plus şi conferă graţie posesoarei sale. Este necesar să alegi lungimea potrivită – pentru mignone, este recomandată o fustă midi al cărei tiv să cadă puţin sub genunchi, în timp ce pe o siluetă mai înaltă arată excelent lungimile până la jumătatea gambei. Având în vedere faptul că fustele midi taie optic gambele în două, creând iluzia unor picioare mai scurte, asigură-te că porţi încălţămintea adecvată pentru a contracara pe cât posibil acest efect.

Pantaloni evazati

PANTALONII EVAZAȚI
Dacă nu ai formele perfecte, evită să îmbraci blugi skinny pentru că îţi arată toate defectele în poze. Pentru a surprinde imaginea perfectă, alege pantalonii evazaţi. Ei sunt în măsură să-ți echilibreze silueta pentru că alungesc picioarele, accentuează talia şi „acoperă” şoldurile proeminente. Acest model este singurul care li se potriveşte tuturor siluetelor, conturându-ți o imagine frumos proportionată.

lenjeria modelatoare

LENJERIA MODELATOARE
Și nu uita de lenjeria modelatoare. Aceasta nu numai că ascunde imperfecţiunile, dar modelează forma corpului şi creează o bază pentru orice îmbrăcăminte.

Ola Tabu îți prezintă primele imagini din noul ei videoclip!
Articolul anterior
Vedeta care are posteriorul plin de celulită
Articolul următor
Alte articole interesante