Transformă-ți garderoba cu un buget redus!

Cu siguranță, și tu te trezești măcar o dată pe săptămână cu fraza „nu mai am ce îmbrăca”. Dacă îți dorești outfit-uri noi, dar nu ai suficiente resurse materiale pentru a-ți împrospăta toată garderoba, ține cont de următoarele sfaturi.

separator

Taie-ţi jeanşii vechi

O metodă foarte simplă prin care poţi să-ţi transformi jeanşii vechi este să îi tai, transformându-i în pantaloni scurţi, cu franjuri. De asemenea, poţi să îi tai şi în jurul genunchilor, dându-le un aspect extrem de trendy!

Tricouri simple

Dacă portofelul nu te lasă să dai prea mulţi bani pe haine, va trebui să te descurci cu variante limitate. Asta nu înseamnă, totuşi, că vei fi îmbrăcată la fel în fiecare zi. Soluţia este să îţi cumperi tricouri cât mai simple, preferabil din bumbac, de diferite culori. Pentru că ele sunt ieftine și pot fi incluse în mod creativ în numeroase ţinute şi accesorizate cu succes cu diferite eşarfe, coliere sau broşe.

Rochii

Atunci când îţi alegi rochiile, indicat este să nu te laşi convinsă de cele mai elegante dintre ele, ci să te gândeşti care sunt modelele pe care le poţi purta într-un mod cât mai versatil. Spre exemplu, pe cele mai mulate le poţi purta atât simplu, cât şi cu o cămaşă largă, bărbătească, pe deasupra. Pe cele mai simple le poţi accesoriza cu eşarfe mari, iar pe cele cu bretele subţiri le poţi purta cu sacouri.

Încălţămintea

Asigură-te că, atunci când îţi recalculezi colecţia de pantofi, ai o pereche de stiletto negri, roşii sau într-o culoare neutră, o pereche de balerini simpli, o pereche de tenişi şi sandale comode. De acestă încălțăminte ai nevoie cel mai des.

Transformă rochiile vechi în… fuste!

Dacă te-ai plictisit de rochiile tale şi vrei ceva nou, poţi merge la croitorie, iar din cele cu material bun să îţi faci câteva fuste. În sezonul acesta, poţi purta fuste evazate, plisate sau creion.

sursa

Ce trebuie să faci imediat după o partidă de sex?!
Articolul anterior
Exerciţii pe care le poți face cu fiica ta!
Articolul următor
Alte articole interesante