Trucuri simple de a atrage norocul în viaţă

Există oameni care chiar cred că anumite lucruri le poate atrage norocul în viaţă. Vezi despre ce este vorba şi poate încerci…

Ce e bine să așezi la intrare în casă pentru a atrage norocul în viață.

Feng Shui este o tehnică străveche din China, care își propune să găsească și să stabilească echilibrul energiei vitale a fiecărei persoane grație distribuției și orientării spațiilor în care fiecare își desfășoară activitățile zilnice, cum ar fi casa, scrie noi.md

Cum să ai ușa de la intrare, astfel încît tot binele din lume să fie în casa ta, un truc simplu și uimitor din Feng Shui.

Feng Shui este strict în ceea ce privește ușa de acces în casă.

Regulile sînt toate făcute astfel încît intrarea în locuință să atragă toate vibrațiile bune, precum și prosperitatea. Nu degeaba vechile credințe orientale văd în ușa casei una dintre porțile prin care intră norocul în viața propietarului. Asta are în spate multe simboluri și este legată de o mulțime de pilde, superstiții și credințe mistice. În multe țări și culturi, ușa are o semnificație deosebită, nu este doar o simplă intrare.

Cu ce este asociată ușa de acces în casă

Ușa de acces în locuință este asociată cu libertatea, speranța și deschiderea către lume, însă reprezintă și o formă de siguranță, protecție și confort în propria casă. Astfel, ușa este un obiect cu multe conotații pozitive ce poate atrage norocul, binele, prosperitatea, precum și energiile universului, dacă se respectă principiile Feng Shui. Așa cum chipul nostru ar trebuie să fie mereu senin, luminos și destins pentru a emana și capta multă energie bună, la fel și intrarea casei, zidul în care este montată ușa locuinței tale trebuie să fie deschis, larg, luminos și orientat către răsărit sau către sud.

Ce nu trebuie să ai în fața ușii de la intrare

De asemenea, în fața ușii de la intrare nu ar trebui să fie stîlpi, copaci groși sau alte chestii care ar putea împiedica privirea. Obstacolele ce nu permit luminii soarelui să îți scalde intrarea în casă sînt un semn care arată că vei avea mereu probleme cu banii și cu lucrurile de valoare pe care le deții. De aceea trebuie să ai grijă ca nimic să nu umbrească ușa casei tale.

De ce nu este bine să ai ușa de la intrare față în față cu a vecinului

Trebuie să ai în vedere ca ușa casei tale să nu fie față în față cu ușa casei vecinului de vizavi, pentru că riscați astfel să intrați constant în conflicte. De asemenea, dacă locuința ta dispune de două intrări, asigură-te ca cele două uși să nu fie aliniate. În primul rînd pentru că se face curent, dar se mai spune că ceea ce intră prin față ar ieși prea repede prin spate.

Proteste violente în faţa preşedinţiei de la Kiev
Articolul anterior
Alimente care ne menţin tinereţea
Articolul următor