Trucuri ce previn formarea bătăturilor de la pantofi!

Atunci când îți place o pereche de pantofi și vrei să o cumperi, nici nu-ți dai seama că mai târziu ar putea să-ți provoace neplăceri.

separator

Îți propun 4 trucuri care vor preveni formarea bătăturilor!

Ține plasturi la îndemână

Nu aștepta până când se formează bătătura, dar acționează imediat. Cum simți că pantofii încep să te roadă, pansează-ți pielea. Astfel nu vei avea dureri mai mari și nu vei mai face bătături la fel de dureroase.

Poartă pantofii cu șosete încălzite

Dacă pantofii tăi sunt prea strâmți, poartă-i prin casă cu o pereche de șosete groase și încălzite înainte de ai încălța într-un loc public. Astfel, pantofii se vor lărgi puțin și vei preveni formarea bătăturilor.

Vaselină sau cremă hidratantă

Dacă pantofii te rod și îți formează bătături, unge zona care te deranjează cu vaselină, cu o cremă hidratantă de față sau cu ulei de nucă de cocos. Pielea va deveni mai moale și vei scăpa de probleme.

Ai grijă ca picioarele să fie mereu uscate

De multe ori pielea de la calcaneu se umflă pentru că picioarele transpiră, iar pielea umedă se roade de interiorul pantofului. Ca să nu mai transpiri, pudrează-ți picioarele cu amidon de porumb înainte să te încalți, astfel nu vor mai transpira la fel de mult.

Cele mai frumoase femei din lume, fotografiate de o româncă!
Articolul anterior
Angelina Jolie şi Brad Pitt vor mai adopta un copil
Articolul următor
Alte articole interesante