Trucuri de curățenie care-ți vor face casa să strălucească!

Curățenia poate fi transformată într-o adevărată distracție, dacă din boxe sună muzica preferată și folosești toate trucurile de mai jos.

separator

Cuptorul cu microunde

Amestecă într-un pahar apă cu oțet în proporție de 1:1. Pune-l în cuptorul cu microunde conectat pentru 5 minute. Vaporii de apă și oțetul vor spăla toată murdăria. Ție nu-ți rămâne decât să o ștergi cu un burete.

Frigiderul

Pentru a ușura curățarea rafturilor, le poți acoperi cu folie alimentară. Când se murdărește, o vei înlocui cu alta curată.

Baia

Înmoaie câteva bucăți de vată din celuloză în înălbitor. Pune-le în zonele cu probleme și lasă-le peste noapte. Dimineața, vei fi uimită de rezultat!

3

Grila de la aragaz

Aceasta va arăta ca nouă dacă o vei pune într-o pungă de plastic, vei adăuga 3 linguri de amoniac și o vei lăsa pentru 12 ore.

4

Calcarul

Curăță suprafețele metalice cu o jumătate de lamâie.

7

Jaluzelele

Trebuie să fii cu adevărat curajoasă ca să te apuci de curățat jaluzelele. Dacă tot te-ai decis, îmbracă pe mână un ciorap și foc la ghete!

9

Covorul

Pentru a curăța o pată de pe covor, stropește-o cu soluție de spălat geamurile, aplică o bucată de pânză și treci peste ea cu fierul de călcat.

10

Top 10 minciuni pe care femeile le spun bărbaților
Articolul anterior
Modelul bolnav de cancer: “A trebuit să le cerem doctorilor să ne omoare copilul sănătos”
Articolul următor
Alte articole interesante