Trucuri de decorare a casei toamna!

Casa este locul perfect pentru relaxare după o zi îndelungată de lucru, tocmai de aceea trebuie să o decorezi cu lucruri mărunte, dar care fac diferența. Pentru a te simți confortabil și relaxată, trebuie să acorzi o atenție deosebită decorului.

separator

Aceste mici trucuri îți vor bucura ochii de fiecare dată când pășești pragul casei!

Lumânări colorate și parfumate

Toamna, ziua devine tot mai scurtă, iar cu ajutorul unor lumânări colorate și parfumate, poți lumina și crea o atmosferă romantică în casa ta. Unde mai pui că lumânările aprinse, cu parfumul discret pe care îl emană, te vor ajuta să te eliberezi de stres și anxietate.

Perne decorative

Toamna petreci mai mult timp în casă, iar acest lucru poate deveni plictisitor. Pentru a înveseli atmosfera, decorează-ți casa cu noi perne decorative. Optează pentru perne de diferite culori, modele și materiale.

4ea0147b90f10 4ea0148d8380d

Rame bio

Folosește rame foto bio din lemn. Între ele poți așeza o lampă de masă albă, bej sau aurie. Tot ca decor poți folosi vazele transparente. Umple-le cu frunze, nuci, crenguțe sau alte elemente decorative pe care le poți găsi atât în propria grădină, cât și la magazin.

4ea012271edea 4ea0110161d37 4ea011436194c

Vopseşte rafturile

Dacă vrei să schimbi complet look-ul sufrageriei sau vrei să modernizezi bucătăria cu bani puţini, alege să vopseşti etajerele şi rafturile în tonurile preferate.

Schimbă locul pieselor de mobilier

Toamna avem nevoie de schimbări. Pe lângă schimbările de look și împrospătarea garderobei, poți muta piesele de mobilier dintr-un colț al casei în altul. Aceste schimbări vor da un suflu nou locuinței tale.

Video! Iaurt cu mucegai cumpărat de la un supermarket din Capitală
Articolul anterior
Diamantele Anastasiei Volochkova, furate de un moldovean?
Articolul următor
Alte articole interesante