Trucuri pe care orice femeie trebuie să le știe când merge la mare

O femeie atunci când își pregătește bagajul pentru a pleca la mare, de obicei pune în el doar chestii ce țin de garderobă, numai că în timpul vacanței nu este exclus să apară și unele momente imprevizibile, ce îți pot da concediul peste cap. Că să eviți acele situații neplăcut, vezi lista cu sfaturile utile pentru  o călătorie.

separator
61622712

  1. Ca nisipul să nu ți se lipească de picioare

Nisipul ți se lipește de picioare la plajă, așa că e mai dificil să te încalți. Pentru a scăpa de el, folosește talc pentru copii. Presară niște pudră într-o cârpă și leag-o bine. Când ești gata să pleci acasă, șterge-țe cu cârpa pe picioare. Pudra de talc absoarbe orice umezeală și chiar și cele mai mici firicele de nisip dispar ca prin minune.

  1. Bunurile de valoare

Când ești singur/ă la plajă nu prea ai unde să-ți lași bunurile de valoare. Prin urmare, pune-ți cheile, telefonul sau banii într-un scutec sau înfășoară-i în lenjerie intimă. Hoții nu sunt atrași de astfel de lucruri, bunurile tale vor fi în siguranță.

  1. Aloe Vera înghețată vindecă arsurile

Aloe Vera conține substanțe care vindecă rănile, reduce inflamațiia și reține umezeala. Acesta e un mod excelent de a scăpa de arsurile solare.

  1. Scapă de durerea de cap

Atunci când te scufunzi e posibil să te doară capul din cauza schimbării de presiune, dar există un mod de a evita această neplăcere. Înainte să te scufunzi, ține-ți respirația timp  de 5-10 secunde. Respiră apoi adânc și repetă de două ori. Corpul se va obișnui și nu te va mai durea capul.

  1. Protejează-ți telefonul de umezeală

Pentru a-ți proteja telefonul de apă și nisip, pune-l într-o pungă resigilabilă și asigură-te că scoți tot aerul. Îți poți confecționa astfel o husă rezistentă la apă în câteva secunde.

  1. Dacă ai urechile înfundate

Dacă după ce înoți ai scăpat de toată apa din urechi, dar sunt încă înfundate, atunci trebuie să restaurezi presiunea normală a urechilor. Poți face asta foarte ușor – ia un balon obișnuit de plastic, încordează nările și umflă balonul. Presiunea va reveni la normal atunci când vei auzi un mic click.

  1. Cum să ai mereu la îndemână răcoritoare

Înainte să mergi la plajă, umple o treime de sticlă cu apă și pune-o în frigider. Când vrei să bei ceva după ce ai stat mult la soare, toarnă peste apa înghețată orice băutură pentru a o răci.

  1. Cum să păstrezi talpa pantofilor rece

Ca să nu-ți arzi tălpile picioarelor cu încălțămintea care a stat câteva ore în soare, doar întoarce-ți sandalele sau papucii invers.


Sursa

 

 

Dezvăluiri șocante: chimioterapia poate răspândi cancerul și declanșa tumori agresive!
Articolul anterior
Bărbatul căsătorit cu fosta Miss Ucraina, a avut șocul vieții peste câțiva ani de la moartea modelului
Articolul următor
Alte articole interesante