Un pompier dezvăluie motivul pentru care trebuie să ții închisă ușa de la camera copilului

Un pompier i-a avertizat pe părinți în legătură cu riscurile care pot apărea atunci când lasă ușa deschisă la camera copiilor.

separator

Pompierul, care este de asemenea părinte, este conștient de cât de greu poate fi să îți convingi copilul să doarmă cu ușa închisă, însă asta ar putea face diferența, potrivit The Sun.

„Ca părinte, este greu să îți convingi copilul să doarmă cu ușa închisă, pentru că ei mereu vor ca aceasta să fie măcar întredeschisă”, spune pompierul, care precizează că ușa închisă va proteja dormitorul. Acesta a postat pe Facebook mai multe fotografii, în care se poate vedea ce se întâmplă în cazul unui incendiu într-o locuință. În imagini se vede cum arată ușa, care a fost închisă, în interior și în exterior.

„Imaginile sunt un exemplu bun pentru cât este de important să ții ușa de la camera copilului închisă în timp ce acesta doarme”, mai spune pompierul.

Datele practice arată că incendiile izbucnesc cel mai frecvent în bucătărie sau în sufragerie, unde pot exista mai multe cabluri și prize.

Sursa

Bruxelles este primul oraș care blochează implementarea tehnologiei 5G din cauza riscurilor pentru sănătate
Articolul anterior
O familie din Chișinău cucerește jurații show-ului „Chefi la cuțite”, cu o celebră rețetă rusească!
Articolul următor
Alte articole interesante