Vezi la ce trebuie să fii atentă atunci când eşti în căutarea poşetei perfecte!

Femeile şi shopping sunt două prietene de nedespărţit. Iar pantofii

separator
, fustele , rochiile şi poşetele sunt “drogul” lor de zi cu zi. De multe ori vrem să fim în trend  şi să ne achiziţionăm cele mai în vogă lucruri. Dar nu ne gândim… oare la anul le vom mai putea purta? Dacă vrei să-ţi cumperi o poşetă pe care s-o poţi purta indiferent de sezon, fii isteaţă şi ţine cont de câteva lucruri.

Ia în calcul proporţiile!

Dacă eşti de statură mică, ar fi bine să renunţi la poşetele mari în care te-ai obişnuit să porţi toată garderoba cu tine… acest lucru te dezavantajează! Iar dacă eşti înaltă şi cu forme destul de evidenţiate, un plic finuţ nu este ceea ce ţi se potriveşte. Încearcă să alegi poşeta perfectă în conformitate cu înălţimea şi formele tale, fără să te acopere sau să se piardă în ansamblu.

Studiază forma!

O poşetă perfectă de care să nu te poţi dezlipi niciodată, trebuie în primul rând să-ţi complimenteze formele. Când mergi la shopping ţine minte un lucru: cu cât formele tale sunt mai rotunde, cu atât mai geometrică trebuie să fie poşeta. Ar fi bine să optezi pentru unghiuri, linii şi structuri geometrice bine definite. Aceste detalii te vor ajuta să-ţi completează curbele corpului.

Ai grijă la croială!

Pe lângă mărime şi designer, trebuie să fii atentă şi la croiala poşetei. Trage o mare atenţie la cusături şi ai grijă ca ele să fie drepte, neîntrerupte şi să fie cusute cu acurateţe, asfel încât să nu atârne aţe din ele.

Evită zorzoanele!

Poşetele super-trendy cu diferite ornamente şi zorzoane sunt foarte întrebate atunci când sunt în vogă. Dar ce faci cu ele în următorul sezon, când nici pe departe nu mai miroase a genţi împopoţonate cu diferite ornamente? Cel mai bine ar fi să optezi pentru o geantă clasică şi originală. Investeşte într-o poşetă din piele de foarte bună calitate, chiar dacă preţul e cam pipărat. O poşetă de calitate va fi mereu în vogă şi îţi va crea o stare de bine.

Testeaz-o!

Nu cumpăra poşeta înainte să o testezi. Deschide şi închide geanta şi fiecare buzunar de câteva ori.  Dacă ai observat că fermoarul îţi creează probleme, cataramele se închid cam greu, iar clamele nu îţi cam dau din ochi, atunci nu mai sta mult pe gânduri şi treci la următotul butic. Pentru că o dată cu trecerea timpului problemele se vor accentua şi va trebui să te desparţi de îndrăgitul accesoriu.

Iar dacă eşti o fashioniştă înrăită şi vrei să fii mereu în trend cu moda, atunci îţi poţi completa ţinuta fie cu o pereche de cercei sau coliere cu franjuri, o eşarfa cool sau nişte pantofi mai îndrăzneţi.

Iliușa, despre “Romanticele Neudacinițele”
Articolul anterior
Scandal și la Eurovisionul din România: “Nici Loreen şi nici Conchita nu au ţipat…”
Articolul următor
Alte articole interesante