10 piese care nu trebuie să-ți lipsească din garderoba de școală!

Fiind elevă sau studentă, mereu există întrebarea “Ce să îmbrac ca să fiu și stilată, și să arăt decent?”.  Îți prezint câteva piese care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Acestea te vor scoate din impas și în cele mai complicate situații.

separator
fotorcreated

Fusta plisată

Fusta plisată de dimensiuni ¾ şi-a abandonat conotaţiile negative ce duceau cu gândul la uniformă plicticoasă, în special când este vorba de o versiune din piele, într-o nuanţă moody, tomnatică. Poart-o cu un top dintr-un material puternic contrastant, precum mătasea ori lâna, pentru un efect ultra cool.

fusta-plisata-din-piele-ecologica-zara-199-90-lei

Sarafanul

Sarafanul este un clasic când vine vorba de uniforma şcolară, însă o variantă cool din velur poate deveni un statement piece perfect atât pentru cursuri, cât şi pentru activităţile after-school, precum un suc cu prietenii. Poartă-l alături de balerini masculini şi echilibrează totul cu o cămaşă din mătase.

Jeanşii

Cea mai stylish variantă de jeans a acestei toamne este versiunea ¾, cu croială largă, din material bleumarin închis, lipsit de patch-uri decolorate.

jeans-asos-230-lei

Puloverul gros

Puloverele din tricotaj sunt un element-cheie al fiecărui sezon rece, însă tocmai acest lucru le oferă un aer chic atemporal. Noi îţi propunem unul cu guler larg.

pullover-asos-182-lei

sursa

Margareta Răducan, îngrozită de rezultatele de laborator. Iată ce conțin legumele și fructele din piață
Articolul anterior
Concluzia specialiştilor despre borşul acru la plic! Iată ce conţine
Articolul următor
Alte articole interesante