3 moduri stilate de a purta eșarfa!

Chiar și cea mai simplă ținută poate căpăta un aer fresh dacă o accesorizezi cu o eșarfă stilată. Dacă până acum o purtai doar la gât, ar fi bine să știi că s-ar potrivi de minune și la geantă, în păr sau la talie. Îți propunem 3 moduri inedite de a purta eșarfa!

separator


În păr.
Dacă vrei ceva mai sofisticat pentru ţinuta ta şi totodată simţi nevoia să schimbi ceva la părul tău, poţi alege să porţi o eşarfă pe post de bentiţă sau chiar să-ţi prinzi părul cu aceasta. Poţi opta atât pentru o eşarfă din mătase, cât şi pentru una din bumbac. Indiferent de alegerea făcută, vei aduce un plus de prospeţime ţinutei tale.

(1)
La gât. De fiecare dată când vezi o eşarfă sau aduci vorba de acest accesoriu, de un lucru eşti sigură: se poartă la gât. Şi, ce-i drept, este unul dintre accesoriile care ne ajută să înlocuim bijuteriile şi ne oferă în acelaşi timp un look complex. Fie că alegi să îi faci un nod sau să o laşi liberă, vei arăta fabulos.


La geantă. De cele mai multe ori, trebuie să accesorizăm gentile pentru a le oferi o nouă înfăţişare, iar cele mai la îndemână piese care ne pot scoate din orice încurcătură sunt eşarfele din mătase. Trebuie să le acorzi o şansă!


one.ro

Iarna nu a plecat încă? În Moldova se așteaptă îngheț și ninsoare
Articolul anterior
Jasmin conduce un Bentley de 500 de mii de dolari. Interpreta a fost surprinsă la volan pe străzile moscovite
Articolul următor
Alte articole interesante