3 secrete ale femeilor stilate!

Nicio fashionistă nu iese din casă fără a-și gândi fiecare detaliu din ținuta pe care urmează să o poarte. Pentru a fi stilată, ai nevoie de timp, surse financiare și de inspirație. Iată care sunt principalele reguli pe care le respectă fiecare tânără cochetă.

separator

Aleg o piesă care să iasă în evidență

Când te trezești dimineață, alege o piesă care să fie baza ținutei tale. Poate fi o pereche de pantaloni, o fustă sau o pereche de cizme. După acest pas nu îți rămâne decât să cauți piese care să se potrivească. Asigură-te că sunt simple și nu eclipsează piesa de rezistență.

tfyty

Își analizează ținuta

Înainte să ieși din casă, uită-te bine la ținuta ta, din toate unghiurile. Dacă vrei, poți să îți faci o poză, îți vei da seama mai bine dacă ești mulțumită de rezultat. În cazul în care observi că ceva nu îți place, îl poți schimba și poți face alte combinații pe placul tău.Se trezesc devreme

Nu poți să te îmbraci bine și să dormi mult în același timp. Dacă vrei să fii sigură că ai o ținută reușită, trezește-te întotdeauna cu două ore înainte să pleci din casă. Astfel nu ești pe fugă și ai timp să îți alegi hainele cu mare atenție. Ar mai fi o variantă să îți pregătești ținuta de seara. Când te grăbești, nu poți obține rezultate bune, scrie unica.ro.

uty7

Andra și Fly Project au lansat videoclipul piesei „Butterfly”. Se anunță a fi hit
Articolul anterior
Vino la seminarul ”Maximum Achievement” cu Brian Tracy!
Articolul următor
Alte articole interesante