3 ţinute de vară, perfecte pentru birou

Nu mai știi ce să îmbraci dimineața, înainte de a merge la birou? Dacă compania în care lucrezi nu are un dress-code strict, poți alege din următoarele variante:

separator

Cămaşă + fustă midi + tocuri. Întotdeauna pantofii sau sandalele cu toc au reuşit să schimbe o ţinută radical, făcând-o să fie una fabuloasă şi elegantă, chiar şi atunci când purtăm o pereche de jeanşi. Pentru o zi la birou, în care vrei să obţii un look girly, alege să porţi o cămaşă albă sau din denim, alături de o fustă midi simplă. Dacă-ţi doreşti o pată de culoare, alege o fustă cu un imprimeu fun, scrie one.ro.

1

Rochie + vestă + espadrile. Când ne gândim la ţinutele de birou, ne dorim ca piesele vestimentare pentru care optăm să fie lejere şi extrem de confortabile aşa că, una dintre cele mai potrivite ţinute este formată dintr-o rochie vaporoasă, cu volane pe care să o porţi alături de o vestă. Şi, pentru a păstra acelaşi ton, o pereche de espadrile îţi va oferi confortul de care ai nevoie.

2


Top + fustă în pliuri + sandale.
O ţinută extrem de simplă şi foarte casual, ideală pentru o zi la birou, mai ales atunci când chiar nu ai timp dimineaţa să acorzi prea multă atenţie formării unei ţinute, este formată dintr-un top, o fustă în pliuri şi o pereche de sandale. În felul acesta nu vei da greş şi, în plus, oricât de grăbită ai fi, indiferent că alegi să porţi un tricou simplu sau cu imprimeuri grafice, efectul va fi acelaşi.

3

Manelistul român Nicolae Guță a slăbit 25 de kilograme. Iată cum i-a reușit
Articolul anterior
Cum să faci OMLETA PERFECTĂ. 5 paşi simpli
Articolul următor
Alte articole interesante