30 de branduri autohtone îți vor arăta ce se poartă la „Moldova Fashion Days”

Colecții îndrăznețe, piese must-have și tendințe fresh pentru un sezon plin de culoare. Ediția de toamnă-iarnă a „Moldova Fashion Days” promite să ofere publicului pasionat de modă un week-end cu revelații fashion și descoperiri de noi talente creatoare. În zilele de 10 și 11 septembrie Chișinăul devine capitala modei autohtone, care va da tonul în ceea ce privește stilul următoarelor luni.

separator

Evenimentul va aduce în lumina reflectoarelor cele mai importante tendințe globale ale acestei toamne: stilul sporty-chic,piesele de inspirație militară, gri-ul metalizat, volanele, botinele – adică tot ce se poartă în sezonul care urmează.

Showroom-ul Land Rover-Jaguar-Volvo se va transforma din nou pentru câteva ore într-un veritabil „catwalk”. Ținutele vor fi prezentate exclusiv de modele profesioniste.

După show, pasionații de modă sunt invitați la o petrecere meet&greet, unde își pot cunoaște designerii preferați, de la care vor afla ce îi inspiră să creeze piesele prezentate pe podium  și unde își are originea stilul lor unic.

Aflat la cea de-a X-a ediție, „Moldova Fashion Days” a devenit un eveniment de referință în lumea modei autohtone. Acesta oferă publicului prilejul de a cunoaște cele mai performante branduri locale, iar producătorilor – ocazia de a-și promova colecțiile de articole vestimentare, încălțăminte și accesorii de calitate.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile pe iticket.md!

“Moldova Fashion Days” reprezintă evenimentul profesionist de prezentare de modă, organizat în cadrul proiectului „Din Inimă. Branduri de Moldova”. Evenimentul este organizat bi-anual de către Asociația Patronală a Industriei Ușoare din Moldova (APIUS), cu susținerea partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

Supă de roşii coapte
Articolul anterior
Dacă ești pasionată de lectură, vino la Salonul Internațional de Carte, ediția a XXV-a
Articolul următor
Alte articole interesante