4 cele mai chic modele de genți pentru plajă!

Geanta pentru plaj

separator
ă este mai mult decât un simplu accesoriu. Încăpătoare, ușoară și colorată, aceasta trebuie să corespundă ultimelor tendințe ale modei.

prima imagine

Îți propun 4 modele de genți ce îți vor accesoriza ținuta de plajă:

Geanta de plajă cu dungi

În această vară dungile sunt prezente peste tot. Acestea se regăsesc în colecțiile celor mai renumiți designeri. De aceea, îți propun să nu uiți de tendințe și să optezi pentru o geantă stil mărinăresc. Alege o poșetă cu dungi colorate sau alb-negru, în dependență de costumul de baie.

fgsdb
 
mo7564_1 tumblr_m73khfWJFH1qhzu7o

Geanta de plajă cu imprimeu floral

Vesel și jucăuș, imprimeul floral se regăsește în această vară și pe genți. Combinată cu un costum de baie monocrom, geanta cu flori în diverse culori va da o notă de romantism ținutei tale. Iar seara, la o ieșire cu prietenii pe litoral, combin-o cu o rochie maxi, efectul va fi senzațional.

ndrtehe netyhser ngdxfn

Geanta de plajă transparentă

Anul acesta, atât designerii, cât și stiliștii, au promovat transparența. Trendul genților transparente prinde, în această vară, tot mai mult contur. În diferite nuanțe și modele, poșetele transparente sunt ideale pentru plajă. Combinațiile de culori și versatilitatea acestora îți vor transforma ținuta în una chic și nonconformistă.

article_6584 geanta-de-plaja3_14908 hmprod-3-256x300

Geanta de plajă din paie

Geanta din paie este foarte practică și poate fi ușor asortată cu orice ținută de plajă. Poți opta atât pentru o geantă uni, cât și pentru una cu imprimeuri jucăușe și colorate. Pentru un aspect mai chic, accesorizeaz-o cu o eșarfă colorată.

beach bag solomennye-sumki-dlya-morya-5 stradivarius

Tu te-ai hotărât deja cu ce geantă îți vei accesoriza ținuta?

Text: Sorina Țurcanu

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Ai părul blond? Cele 3 culori care ți se potrivesc perfect

Nuanțele de blond, fie că sunt mai închise, fie că sunt foarte deschise, reprezintă alegerea foarte multor femei. Părul blond este asemănat cu senzualitatea, motiv pentru care multe femei optează pentru această culoare.

Dacă machiajul trebuie ales în funcție de nuanța părului, același lucru ar trebui să se întâmple și când vine vorba despre vestimentație. Anumite culori li se potrivesc perfect blondelor și fac ca trăsăturile lor să iasă și mai mult în evidență.

Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde

1. Roșu

Roșul este o culoare puternică și scoate în evidență părul blond. În plus, dacă ochii tăi sunt deschiși la culoare, această nuanță ți se va potrivi de minune.

2. Nuanțele metalice

Hainele în culori metalice, auriu sau argintiu, avantajează orice doamnă sau domnișoară cu părul blond. Acestea dau un rafinament aparte și sunt potrivite în special pentru un eveniment ce impune o ținută specială.

3. Albastrul cobalt

Chiar dacă se potrivește cu orice nuanță a părului, albastrul cobalt le favorizează în special pe blondele cu ochii albaștri. Atunci când poartă această culoare, ochii lor vor avea mai multă expresivitate, iar nuanța părului va fi pusă în valoare. Pentru cele care nu au ochii deschiși la culoare, dar au părul blond, albastrul electric este cea mai potrivită alegere.

Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (6)
Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (2)
Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (7)

sursa

Se poate! O studentă are cinci copii și o afacere de succes!
Articolul anterior
10 regrete pe care le are omul pe patul de moarte!
Articolul următor