4 cele mai chic modele de genți pentru plajă!

Geanta pentru plaj

separator
ă este mai mult decât un simplu accesoriu. Încăpătoare, ușoară și colorată, aceasta trebuie să corespundă ultimelor tendințe ale modei.

prima imagine

Îți propun 4 modele de genți ce îți vor accesoriza ținuta de plajă:

Geanta de plajă cu dungi

În această vară dungile sunt prezente peste tot. Acestea se regăsesc în colecțiile celor mai renumiți designeri. De aceea, îți propun să nu uiți de tendințe și să optezi pentru o geantă stil mărinăresc. Alege o poșetă cu dungi colorate sau alb-negru, în dependență de costumul de baie.

fgsdb
 
mo7564_1 tumblr_m73khfWJFH1qhzu7o

Geanta de plajă cu imprimeu floral

Vesel și jucăuș, imprimeul floral se regăsește în această vară și pe genți. Combinată cu un costum de baie monocrom, geanta cu flori în diverse culori va da o notă de romantism ținutei tale. Iar seara, la o ieșire cu prietenii pe litoral, combin-o cu o rochie maxi, efectul va fi senzațional.

ndrtehe netyhser ngdxfn

Geanta de plajă transparentă

Anul acesta, atât designerii, cât și stiliștii, au promovat transparența. Trendul genților transparente prinde, în această vară, tot mai mult contur. În diferite nuanțe și modele, poșetele transparente sunt ideale pentru plajă. Combinațiile de culori și versatilitatea acestora îți vor transforma ținuta în una chic și nonconformistă.

article_6584 geanta-de-plaja3_14908 hmprod-3-256x300

Geanta de plajă din paie

Geanta din paie este foarte practică și poate fi ușor asortată cu orice ținută de plajă. Poți opta atât pentru o geantă uni, cât și pentru una cu imprimeuri jucăușe și colorate. Pentru un aspect mai chic, accesorizeaz-o cu o eșarfă colorată.

beach bag solomennye-sumki-dlya-morya-5 stradivarius

Tu te-ai hotărât deja cu ce geantă îți vei accesoriza ținuta?

Text: Sorina Țurcanu

Se poate! O studentă are cinci copii și o afacere de succes!
Articolul anterior
10 regrete pe care le are omul pe patul de moarte!
Articolul următor
Alte articole interesante