4 tendințe versatile pe care le poți purta în această iarnă

Femeile care nu știu ce să mai poarte ca să arate bine și să fie în pas cu moda, se pot inspira din cele mai proaspete colecții ale designerilor. Iată care sunt cele mai noi tendințe ale anului 2017 și modurile în care le poți combina.

separator

Tricotaje

Puloverele mari sunt la modă în această iarnă, dar în acest an este vorba de tipul de tricot. Tricoturile și striațiile sunt un mod ideal de a încerca tendința, și nu uita să păstrezi silueta echilibrată în cazul în care optezi pentru un model supradimensionat, scrie fashion365.ro.

pulovere-768x668

Bluze albe

Bluza albă este o piesă discontinuă în dulapul unei femei, dar anul acesta a fost transformată într-o piesă declarație de designeri ca Oscar de la Renta, Valentino, Rodarte și Michael Kors. Stilurile victoriene, bluzele romantice cu funde supradimensionate și gulerele sunt unele dintre cele mai ușor de purtat tendințe pentru iarna 2017.

bluze-768x752

Paltoane lungi

Când vine vorba de îmbrăcăminte exterioară, paltoanele lungi au făcut un impact puternic pe piste în colecțiile Chanel și Marni. Fie că optați pentru un model deschis sau cu o curea decorativă, încercați-le în nuanțe neutre. Puteți rămâne la nuanțe clasice, cum ar fi gri și camel sau vă puteți decide să încercați un roșu dramatic.

paltoane-1

Anii ’70

Pantalonii evazați sunt încă la modă și sunt printre cele mai ușor de purtat piese vestimentare în iarna 2017. La fel ca și franjurile, ei sunt specifici anilor ’70, dar asta nu înseamnă că ar trebui să optăm pentru un look retro. Asociați-i cu tocuri înalte pentru o vibrație modernă.

anii-70

Droguri și o armă deținută ilegal depistate la domiciliul unui suspect
Articolul anterior
Minori internați de urgență la spital! S-au intoxicat cu monoxid de carbon de la soba defectă
Articolul următor
Alte articole interesante