5 accesorii pe care nu trebuie să le porți în sezonul rece

Chiar dacă sunt în tendințe, trebuie să renunți la aceste piese vestimentare în sezonul rece. Sunt stilate, dar ar fi bine să le înlocuiești cu alte piese vestimentare.

separator

Fes/ Şapcă. Cu siguranţă fesul este o alegere potrivită în sezonul rece, iar design-ul său extrem de simplu şi clasic se potriveşte oricărei ţinute. În schimb, pentru şepci, nu este tocmai o perioadă potrivită.

Ugg-uri/ Cizme din piele întoarsă. Optează în acest sezon pentru o pereche de cizme peste genunchi din piele întoarsă, cu un toc pătrat şi comod şi, cu uşurinţă, vei putea oferi ţinutei tale un accent extrem de elegant. În schimb, când vine vorba de Ugg-uri, cu siguranţă trebuie să le eviţi. Trebuie să recunoaştem că, lumea deja s-a plictisit de prezenţa lor.

Paltoane lungi/ Jachete oversize. Oferă o şansă jachetelor oversize, pline de stil şi eleganţă şi renunţă să mai adopţi clasicul palton lung.

Piese vestimentare cu blană/ Piese vestimentare din catifea. O alegere potrivită în acest sezon sunt costumele şi piesele vestimentare din catifea. În schimb, cele cu blană, nu vor mai avea un efect atât de pronunţat asupra ţinutelor pe care le adoptăm, scrie one.ro.

Genţi cu un design absurd/ Accesorii stylish.
Alege să porţi orice tip de eşarfă: de la cele delicate, până la cele din lână, tricotate sau din mătase. În schimb, când vine vorba de accesorii ridicole, un “nu” ferm este potrivit.

Brazii vedetelor pe rețelele de socializare! Vezi cum au ales să decoreze pomul de Crăciun
Articolul anterior
Cum a evoluat Bradul de Crăciun al Capitalei în ultimii zece ani? Poze
Articolul următor
Alte articole interesante