5 filme pentru fiecare fashionistă

Ce poate fi mai frumos decât un film despre viața designerilor preferați, despre lucrul într-o redacție de modă sau despre o fată care nu poate trăi fără shopping? Dacă ești fascinată de lumea modei, trebuie să savurezi aceste pelicule.

separator

1. Confessions Of A Shoppaholic

În lumea luxoasă din New York, Rebecca Bloomwood  este o fată iubitoare de distracții, a cărei pasiune este shoppingul excesiv. Ea visează să lucreze pentru revista ei preferată de modă, dar nu știe cum să se afirme. Se angajează la o revistă financiară publicată de aceeași companie ca și revista ei preferată. Ușor, ușor se apropie de visul ei, însă trecutul e pe cale să-i ruineze viitorul.

2. The Devil Wears Prada

Filmul ilustrează viața într-o redacție de modă de top și compromisurile pe care trebuie să le faci pentru a reuși în acest mediu. Filmul cuprinde replici memorabile, personaje colorate, situații spumoase și haine fabuloase.

3. Valentino: The Last Emperor

Un portret intim  al legendarului designer Valetino Garavani. Filmul prezintă un an din cariera creatorului de modă, cu show-urile couture, deciziile de business și creațiile aferente, precum și  relația lui Valentino cu iubitul și partenerul său de afaceri de peste 40 de ani, Giancarlo Giammetti.

4. Coco Avant Chanel

La câțiva ani după ce părăsește orfelinatul în care a crescut, Gabrielle lucrează într-un bar provincinal ca interpretă și croitoreasă pentru performeri. O aventură cu un bărbat înstărit îi deschide ușile înaltei societăți și o șansă de a-și dezvolta un talent unic. Este vorba despre povestea ascensiunii lui Coco Chanel, din obscuritate până pe culmile lumii modei.

5. Lagerfeld Confidential

Un documentar care îl are drept figură centrală pe Karl Lagerfeld, fashion icon și directorul casei Chanel. Deși filmul a fost realizat din materiale surprinse de regizorul Rudolphe Marconi pe parcursul a nu mai puțin de 3 ani, personalitatea misterioasă și ermetică a lui Lagerfeld rămâne impenetrabilă.

Scrisoarea unei prostituate către o soție înșelată!
Articolul anterior
Cele mai amuzante, dar și ridicole poze de la nuntă!
Articolul următor
Alte articole interesante