5 Fuste care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

O fustă frumoasă întotdeauna este o alegere bună pentru ținuta ta. Aceasta piesă vestimentară îți oferă șansă să fii feminină și atrăgătoare.

separator

prelurfuste

Vezi 5 fuste drăguțe, cărora neaparat, trebuie să le faci loc în șifonerul tău.

separator

O fustă casual care să înlocuiască jeanşii.

casualJeanşii alături de un tricou alb poate fi un duo de excepţie, iar în zilele toride de vară poţi înlocui cu uşurinţă clasicii pantaloni cu o fustă casual, fie ea din denim sau din piele întoarsă.

O fustă cu paiete.

f.paiete Fusta cu paiete poate ţine locul rochiilor de seară, fiind o alternativă glam care confer look-ului numeroase detalii. Dacă vei opta pentru un astfel de model, nu va trebui să te complici prea mult cu restul ţinutei. Un tricou alb, simplu sau o camaşă şi o pereche de sandale clasice sunt elementele cheie care te vor ajuta să completezi look-ul.

O fustă midi care să-ţi evidenţieze silueta.albastru 

Când vine vorba de evidenţierea siluetei, fustele midi sunt un model universal şi ideal pentru orice ocazie. De altfel, poate fi adoptată în orice stil şi oferă confortul de care ai nevoie.

O fustă creion. 

f.creionCunoscută pentru aspectul business-profesional, fusta creion reprezintă piesa vestimentară de bază a garderobei feminine. Este ideală pentru ţinutele stylish de birou şi, trebuie să recunoaştem, este puţin dificil să o scoatem din această zonă. Dacă vrei să o porţi alături de un tricou simplu şi o pereche de sneakerşi, acordă mare atenţie materialelor cu care jonglezi.

O fustă maxi.

f.maxi Fusta maxi reprezintă un must have indiferent de sezon. Fie că alegi un model floral sau unul clasic, aceasta poate fi adoptată în diferite combinaţii elegante, confortabile şi versatile. Dacă alegi să o porţi în sezonul cald, o pereche de sandale joase completează cu uşurinţă ţinuta, iar pentru sezonul rece, ghetele până la gleznă şi cu detalii aplicate sunt cea mai potrivită alegere.

 

Sursa


Culoarea ojei în funcție de zodie
Articolul anterior
O mămică de 24 ani a murit la o lună după ce a început să ia pastile de slăbit
Articolul următor
Alte articole interesante