5 genţi pentru orice petrecere

Te întrebi pentru ce geantă să optezi de sărbători? Îți propunem câteva modele, care s-ar potrivi de minune atât la rochii și fuste, cât și la pantaloni, cămăși sau bluze.

separator

1. Vintage

Pur şi simplu adorăm modelele care ne amintesc fie de noi sau de cineva drag nouă în urmă cu cel puţin un sfert de secol, fie vizualizăm marile dive ale ecranului pe vremea când eleganţa era sinonimă cu strălucirea şi frumuseţea absolută, scrie one.ro.

2. Casetă

Are un cadru metalic, rezistent, de mici dimensiuni şi e foarte versatilă. Dacă e foarte mică se poate transforma în clutch, accesoriul care se ţine în mână.

3. Fantezie

Are forme, culori şi dimensiuni dintre cele mai nebuneşti şi neobişnuite. Dacă nu e brodată şi încrustată în pietre, flori sau perluţe, atunci e din metal, lemn, bambus sau oricare material care poate crea o gentuţă fantezie.

6c27d6c739311642e860edb2f039990335177dfd3abb052c66cd452a1bdf17d6

4. Clutch

De mic dimensiuni, uşor de manevrat, strălucitor şi glamouros, clutchul a cucerit inimile doamnelor îndrăgostite de această mică gentuţă-bijuterie.

5. Geanta Plic

De la ea am pornit şi tot la ea am ajuns. E greu de ignorat această elegantă gentuţă, care se poate purta în cât mai multe moduri: poţi s-o ţii în mănă, la subraţ, pe umăr, este încăpătoare şi elegantă.

“Moldova Zahăr” încheie campania ”Dulce dai, dulce ai” cu un cadou oferit grădiniței din or. Cupcini
Articolul anterior
O tânără grav bolnavă are nevoie de ajutorul nostru! Iată cum poți face donații
Articolul următor
Alte articole interesante