5 ținute care merită să le încerci de Ziua Îndrăgostiților

Dacă vrei să-ți impresionezi persoana iubită, ar fi de dorit să optezi măcar pentru un accesoriu în culoarea dragostei. Alege piese vestimentare elegante, care-ți vor evidenția feminitatea.

separator

Rochiile clasice, pe corp, cu o lungime medie sunt nemuritoare şi în egală măsură extrem de sexy. Sunt potrivite atât unei cine liniştite, într-un restaurant romantic şi intim, cât şi unei nopți într-un club. Pantofii cu toc înalt sunt un must în acest caz, chiar dacă temperatura nu va fi aliatul tău.

Dacă nu eşti adepta culorilor puternice, dar îţi doreşti o vestimentaţie deosebită, alege combinaţii de alb cu negru sau nude cu negru. O fustă pix cu talie înaltă şi un top nude cu bretele, alături de o pereche de stiletto asortaţi, un clutch metalic simplu sunt elementele unei ţinute stilate.

Nu trebuie să porţi neapărat fustă, poţi la fel de bine să optezi pentru o salopetă elegantă sau pentru o pereche de pantaloni lungi. Top-urile tip lenjerie, cu detalii de dantelă şi bretele subţiri şi accesoriile statement vor condimenta şi cea mai simplă pereche de pantaloni.

tinuta-10

Sursa

Cum au crescut pachetele de mușchi pe corpul lui Ionel Istrati!
Articolul anterior
Ce drepturi are tatăl copilului născut în afara căsătoriei!
Articolul următor
Alte articole interesante