5 trucuri pentru un look prețios!

Nu ai un buget imens pus deoparte pentru haine, dar îți dorești să arăți sofisticat? Renunță la culorile prea aprinse, alege doar ținute care-ți avantajează silueta și nu uita că felul în care porți o haină contează cel mai mult.

separator
71f0b0f3819dd1a49989d80c1b6cb669

Ocoleşte dantela, care are tendinţa de a trăda foarte uşor cazul în care este vorba de o piesă produsă în masă, cu imperfecţiuni inevitabile.

Hainele negre au tendinţa de a arăta mereu sofisticat, aşa că poţi miza pe nuanţe de negru, în defavoarea culorilor tari.

Atât în cazul hainelor, cât şi al accesoriilor, opteaza mai degrabă pentru variante minimaliste, ţinând cont de faptul că orice fel de aplicaţii/broderii complexe sunt greu de realizat într-o manieră impecabilă, atunci când bugetul este unul mic.

Ai mereu grijă ca hainele să îţi vină ca turnat – cumpără mereu mărimea potrivită şi, pe cât posibil, du hainele la croitor pentru mici modificări (precum mânecile blazerelor, tivul pantalonilor, etc.)

Scapă de curelele/centurile care vin la pachet cu unele haine, precum pantaloni sau rochii. De cele mai multe ori, acestea sunt de slabă calitate, şi este mai bine să le înlocuieşti ori să renunţi cu totul la ele.

sursa

Dana Borisova, șocată de ce i-a fost dat să vadă fiicei ei!
Articolul anterior
Vera Brejneva se laudă cu verigheta
Articolul următor
Alte articole interesante