5 vedete care ne dictează tendințele!

Toate tendințele în materie de modă ajung recunoscute de publicul larg datorită vedetelor. Multe dintre ele nu doar se îmbracă stilat, dar și creează ținute de milioane.

separator

Iată care sunt cele 5 vedete care dictează unele tendințe în materie de modă!

Victoria Beckham

Victoria Bechham nu este doar un fashion icon, ci şi un designer de nota 10. Colecţiile acesteia sunt prezentate pe podiumurile celor mai importante festivaluri de modă din lume. Cameron Diaz, Beyonce şi Gwyneath Paltrow sunt vedetele care apar cel mai des pe covorul roșu în creațiile Victoriei. Mai mult, soția lui David Beckham câștigă anual aproximativ 15 milioane lire sterline din acest business.

5 vedete care ne dictează tendințele!5 vedete care ne dictează tendințele!

Sarah Jessica Parker

După serialul „Sex and the City”, Sarah Jessica a devenit un exemplu de bun gust pentru toate femeile. Ea poate fi diferită și la fel de frumoasă atât întro rochie elegantă, cât și într-o ținută boho-chic. De ceva timp, actrița a lansat o nouă colecție ce a impresionat mii de fashioniste.

5 vedete care ne dictează tendințele!

Kate Moss

Kate Moss este cea care a transformat cele mai banale piese vestimentare, precum blugii skinny, puloverul tricotat, pantalonii scurţi, în ținute pline de stil. Datorită siluetei de model, toate hainele purtate de Kate arată impecabil. Și nimeni nu mai este surprins de faptul că vedeta este inclusă cu regularitate în listele celor mai stilate femei celebre.

5 vedete care ne dictează tendințele! kate1

Gwen Stefani

Atunci când a văzut că numele ei se pierde printre artiști, vedeta a hotărât să se lanseze ca designer. Ținutele lui Gwen sunt o combinație de stil rock și glamour. Acestea  sunt purtate de celebrități precum Britney Spears și Madonna. Acum, Gwen optează și pentru stilul clasic sau elegant.

5 vedete care ne dictează tendințele!

Jennifer Lopez

Pe lângă faptul că știe ce ținute o avantajează și reușește de fiecare dată să impresioneze pe covorul roșu, Jennifer creează colecții de haine și bijuterii. Recent, vedeta a primit și un premiu pentru brandul ce îi poartă numele.

5 vedete care ne dictează tendințele!5 vedete care ne dictează tendințele!

Text: Sorina Țurcanu

Xenia Sobceak în război cu serviciile secrete ruseşti!
Articolul anterior
Cum îngrijești tenul gras
Articolul următor
Alte articole interesante