7 sutiene de care ai nevoie și tu!

Unul sau două sutiene nu sunt suficiente în garderoba unei femei, mai ales dacă au aceeași formă și culoare. Dacă nu vrei să ai probleme atunci când te îmbraci în grabă, trebuie să ai diverse sutiene, care să te scoată din impas orice ținută n-ai alege.

separator
7-tipuri-de-sutiene-de-care-orice-femeie-are-nevoie_7_size2
  1. Sutienul fără cusături. Ar trebui să îți cumperi un astfel de sutien în același ton cu cel al pielii tale, în acest fel bretelele vor fi invizibile.
  2. Bustiera. Nu e plăcut când sânii nu stau la locul lor atunci când faci exerciții la sală? O bustieră va rezolva, cu siguranță, această problemă.
  3. Sutienul fără bretele. Acest sutien nu poate lipsi din garderoba ta. Cum ai putea purta o rochie fără bretele,  dacă nu ai un astfel de sutien în șifonier?
  4. Sutienul mobil. Acest tip de sutien se poate modifica în funcție de hainele tale. Fie că alegi topuri care se prind în jurul gâtului, fie că porți bluze cu spatele gol, acest sutien îți va fi de mare ajutor.
  5. Sutienul comod. După cum spune și numele, acest sutien este foarte comod, lucru care îl transformă într-un sutien perfect pe care să-l porți prin casă, când îți faci treburile.
  6. Sutienul decupat. Dacă iubești să porți bluze cu un decolteu adânc, ai nevoie de acest sutien în sertarul cu lenjerie intimă.
  7. Sutienul sexy. Poți avea în șifonier și un sutien al cărui singur scop este să te facă să te simți sexy.

Sursa

Mască pentru un păr strălucitor și sănătos. Vei vedea rezultatele în câteva zile!
Articolul anterior
Învață cum să-ți faci un machiaj pentru sezonul cald!
Articolul următor
Alte articole interesante