A revenit în tendințe lenjeria modelatoare!

7Pentru a fi la modă în 2013, orientează-te spre lenjeria modelatoare. La 60 de ani de la dispariţia lor, articolele din această gamă revin în raioanele de lenjerie feminine, pentru a le ajuta pe femei să aibă o siluetă frumoasă, dar cu versiuni mai confortabile şi mai sexy.

separator

“Lenjeria modelatoare va deveni ceva indispensabil în multe garderobe, la fel ca lenjeria invizibilă”, spune Géraldine Mazin, o cumpărătoare de la Galeriile Lafayette din Paris.

„Shapewear-ul este ca un fond de ten pentru corp. Or, atunci când ieşiţi în oraş, vă machiaţi, nu?”, afirmă Edy Figini, director de marketing al companiei Lycra.

Acest mare magazin parizian a deschis de curând un raion de lenjerie intimă în care slipul cu talie înaltă, body-urile, pantalonii scurţi, furourile – toate modelatoare – sunt omniprezente. Obiectivele principale fiind aplatizarea stomacului, subţierea coapselor, a şoldurilor şi întărirea feselor.

Reapărută pe piaţă în urmă cu aproximativ trei ani, această lenjerie este vândută acum de multe mărci, indiferent dacă sunt de lux sau pentru publicul larg, cu preţuri care variază între câteva sute de euro şi 20 de euro.

2020349_061501_1„Vrem din nou să ne modelăm rotunjimile. Această lenjerie ne oferă o siluetă mai drăguţă, iar acest lucru are succes”, explică Stella Cadante, creatoare de modă şi director artistic pentru mai multe mărci de lenjerie.

„Este cu adevărat o tendinţă de fond şi care va dura”, consideră ea. „Chiar dacă nu este cazul pentru podiumul de prezentare, în viaţa reală, tendinţa se adresează femeilor cu o sexualitate pronunţată, care îşi asumă acest lucru şi care vor să îşi pună mai bine corpul în valoare”, a adăugat Stella Cadente.

Femeile poartă mai des astfel de articole vestimentare, spune Edy Figini. „În urmă cu câţiva ani, clientele cumpărau această lenjerie pentru o ocazie specială, fără a fi satisfăcute de produs. De când aceste produse au devenit confortabile, situaţia s-a schimbat”.

Departe de chiloţii lui Bridget Jones, anumite modele sunt din satin, cu dantelă, şi în tonuri rafinate. „Un slip înalt negru cu un sutien negru din dantelă poate fi foarte sexy”, confirmă o cumpărătoare de la Galeriile Lafayette.

hvhk121_0288x10_069543-1 Sexy shapewear is said to help fight cellulite as well s-a-lansat-lenjeria-intima-care-dizolva-celulita-afla-cat-costa-si-de-unde-o-poti-achizitiona_1_size1

Sursa

Cum arată fetele lui Leonid Agutin!
Articolul anterior
Burțile artiștilor autohtoni în atenția nutriționistului!
Articolul următor
Alte articole interesante