Află ce fac vedetele autohtone cu hainele vechi!

Fiecare început de sezon presupune și noi achiziții în garderobă. Dacă unele vedete autohtone și-au cumpărat ținute de primăvară, altele abia își programează ședințele de shopping. Află unde merg la cumpărături, dar și ce fac cu hainele vechi femeile cunoscute de la noi din țară.Află ce fac vedetele autohtone cu hainele vechi!

separator

Aura încă nu a mers la shopping, dar a reușit să-și achiziționeze o fustă din piele, un trench de primăvară și o rochie roșie.

“Zilele acestea am fost la deschiderea unui butic. Nici nu aveam de gând să cumpăr ceva, dar mi-a plăcut ideea că am venit acasă cu ceva nou.”

Află ce fac vedetele autohtone cu hainele vechi!Olga Busuioc nu și-a cumpărat ținute pentru noul sezon. Totuși, interpreta speră să găsească timp, printre repetiții și spectacole, și pentru o sesiune de shopping. Din lipsă de timp, vedeta nu cumpără haine din Moldova. Iar dacă își procură ținute noi, pe cele vechi le păstrează în garderobă.

“Încerc să cumpăr haine exclusive, unice și țin foarte mult la tot ceea am, fiecare lucru este prețios și are o însemnătate. Cred că până în vară, am să organizez un târg de binefacere și voi face o donație unei case de copii.”Află ce fac vedetele autohtone cu hainele vechi!

Cornelia Ștefăneț vrea să-și achiziționeze câteva piese vestimentare de la  designerii autohtoni, de obicei își cumpără haine de peste hotare. Hainele pe care nu le mai poartă, vedeta le vinde sau le dăruiește verișoarelor ei. Iar pe cele de scenă, le păstrează pentru amintire.

“Dacă voi avea o fetiță, îi voi spune: uite ce garderobă are mama!”

Află ce fac vedetele autohtone cu hainele vechi!Olia Tira s-a pregătit deja de primăvară. Aceasta și-a ales câteva ținute de la designerul cu care colaborează de mai mult timp, Julia Allert. Cântăreața nu colectează hainele vechi, ci le vinde la diferite târguri sau le donează.

Sanda Filat nu obișnuiește să-și pregătească din timp garderoba pentru un nou sezon, de aceea încă nu și-a Află ce fac vedetele autohtone cu hainele vechi!achiziționat hainele pentru primăvară. Aceasta face shopping acolo unde se află, nu are locuri sau branduri preferate. De obicei își cumpără ceea ce i se potrivește, iar hainele vechi nu le aruncă niciodată.

“Întotdeauna se găsește cineva care să poarte hainele mele. De obicei le dau rudelor sau cunoscuților. O parte din ținute le-am dat celor de la Crucea Roșie.”

Text: Sorina Țurcanu

Victoria Mahu vrea să revină! O mai ții minte pe fata cu chitara din ”Millenium”?
Articolul anterior
Îmbracă-ți copilul cu stil! Inspiră-te din noile colecții Creme Brulee, Lia Fia și Maxikids!
Articolul următor
Alte articole interesante