Ana Tarasiuc creează o colecție dedicată tinerelor active!

De când se ține minte, Ana Tarasiuc desenează și este pasionată de modă. Când era mica, visa să-și creeze singură ținutele pentru a fi mai frumoasă și mai deosebită decât fetele de pe stradă. Acum, designerul tinde să ia premiul mare la concursul MÂNDRIA.

separator
Ana Tarasiuc creează o colecție dedicată tinerelor active!

Era atrasă de lucrul manual. Timp de câțiva ani a frecventat o școală de desen, crea broderii pentru masă, iar la liceu confecționa diferite accesorii.

Academia de Arte a fost alegerea ei. Părinții au susținut-o mereu, cu toate că este o profesie grea și costisitoare. Îi este greu din punct de vedere financiar și nu-și poate permite să folosească stofe luxoase.

Cea mai neobișnuită piesă vestimentară a fost un palton cusut în anul doi de facultate. Ana a folosit o stofă grafică, combinând-o cu un guler și un accesoriu din piele.

Cea mai mare experiență a obținut-o la susținerea diplomei. A făcut o colecție pentru bărbați din 5 articole vestimentare timp de un an.

Primii clienți ai Anei au fost rudele și prietenii. Ea le coase haine gratis.

Ana Tarasiuc creează o colecție dedicată tinerelor active! kosterinakaterina_graduation2013anatarasiuc_1 Ana Tarasiuc creează o colecție dedicată tinerelor active!

La Ia Mania va participa cu o colecție vestimentară pentru tinerele active. Va lucra cu stofe naturale, cu ornamente brodate și printate.

Ana Tarasiuc creează o colecție dedicată tinerelor active!IMG_1252 Ana Tarasiuc creează o colecție dedicată tinerelor active!

“Vreau să particip la Ia Mania pentru a crea o colecție inspirată din portul nostru național, dar cu o abordare nouă, cu idei mai proaspete.”

Paris Hilton poartă pantofi creați de două moldovence!
Articolul anterior
Natalia Podolskaia și sora ei geamănă! Vezi cât de bine seamănă
Articolul următor
Alte articole interesante