Asortează geaca de puf cu mănuși lungi!

Călduroasă și practică, geaca de puf a devenit cea mai necesară piesă vestimentară de iarnă din garderoba unei femei. Pe lângă aspectul estetic aceasta trebuie să fie pe de o parte rezistentă la apă, iar pe de altă parte foarte comodă și să asigure confort termic.

separator

Asortează geaca de puf cu mănuși lungi!
 

Anul acesta avem o gamă variată de modele pe care ne putem baza în sezonul de toamnă, iarnă și primavera. Cele mai eficace fiind gecile cu guler sau glugă detașabilă. Acestea sunt indicate ținutelor casual și ieșirilor de zi cu zi. Alege modele cu căptuşeală dublă, din puf, pene sau vatelină.

Asortează geaca de puf cu mănuși lungi!

În topul tendințelor sunt gecile în culori intense ca: roz, galben, verde, kaki, mov, albastru electric, auriu și gri. Relevante și practice, culorile clasice, ca maro, negru și albastru rămân a fi la fel de populare. Dacă vorbim de croieli, atunci poți alege modele de siluetă dreaptă, ajustate sau largi. La mare căutare sunt prototipurile cu mâneci în trei sferturi pe care le poți asorta cu o pereche de mănuși lungi. Cel mai actual trend fiind gecile cu guler din blană, pe care le poți asorta cu genți împletite sau din blană.

Asortează geaca de puf cu mănuși lungi!Women-Long-With-Fur-Collars-V-neck-Down-Jacket-Black Womens-Down-Jackets-Fall-Winter-2013-2014-21-600x901 o(1) moncler-white-down-jacket-product-1-14032004-309527375_large_flex
fdvf Fashion_short_style_women_s_designer_down 2662083_look-do-dia-street-style-gorro-cap-hat-beanie-blog-moda-fashion-blogger-styleupdate-ivi-cornelsen11 Asortează geaca de puf cu mănuși lungi!

Citește articolul integral pe http://ydanko.com/

Știai că femeile au 3 zone erogene?
Articolul anterior
Știri din showbiz-ul rusesc!
Articolul următor
Alte articole interesante