Au renunțat la chiloți pe covorul roșu!

Vedetele știu că pentru a fi în centrul atenției trebuie să-și facă apariția într-o ținută de milioane sau în una dezastruoasă. Altfel, nu vor fi în vizorul presei.

separator

În ultimul timp, celebritățile de la Hollywood optează mai des pentru a doua variantă. Acestea defilează pe covorul roșu în rochii care le dezavantajează, în ținute sumare sau cu vedere a zonelor intime ale corpului.

Ele sunt vedetele care au dat dovadă de îndrăzneală și și-au făcut apariția, la evenimente importante, fără chiloți.

Rita Ora – a purtat o rochie de culoare roșie, cu o crăpătură foarte adâncă pe unul dintre picioare la MTV Music Awards de la Inglewood, California. Pe sub ținută, apetisanta artistă nu a avut chiloți.

Beyonce – senzuala cântăreață americană a ales, la același eveniment menționat mai sus, o rochie de culoare roșie, din dantelă, transparentă pe părți, astfel că nu și-a pus lenjerie intimă pentru a nu strica imaginea de ansamblu.

Rumer Willis – una dintre fiicele celebrului cuplu de actori Demi Moore-Bruce Willis a venit la gala Elle de la New York cu o rochie mai mult decât provocatoare. Aceasta era tăiată foarte adânc pe o parte, lăsând să se vadă că nu poartă lenjerie intimă.

Joanna Krupa – a fost o apariție mai mult decât incendiară la un eveniment monden care s-a desfășurat la Hollywood. Nu a avut nici chiloți, nici sutien pe sub rochia de culoare neagră și nude, lăsând la vedere mai mult decât s-ar fi așteptat cineva.

Lady Victoria Hervey – pentru o gală care a avut loc la Beverly Hills, a doptat o rochie de culoare neagră și nude, care abia îi acoperea zonele intime.

Iggy Azalea – La MTV European Music Awards 2013, care a avut loc la Amsterdam, Olanda, a venit cu o rochie atât de adânc crăpată pe un picior că aproape i s-a văzut cea mai intimă zonă a corpului.

Gwyneth Paltrow – a fost o aparție mai mult decât incitană la premiera filmului ”Iron Man 3”, de la El Capitan Theatre din Hollywood. A avut o rochie transparentă pe părți, care i-a lăsat la vedere trupul.

Heidi Klum – și ea a ales o ținută pe sub care nu a purtat nici chiloți, nici sutien la cea de-a 85-a ediție a premiilor Oscar. Rochia aurie și transparentă a atras privirile ca un magnet.

Picioare fără pic de grăsime!
Articolul anterior
Alimentele pe care medicii evită să le consume. Află de ce!
Articolul următor
Alte articole interesante