Cum trebuie să te îmbraci la birou!

Dacă la postul tău de lucru nu se impune un dress-code, îți prezint câteva piese vestimentare pe care le poți aborda zi de zi. Optează pentru ținute din mătase, bumbac, cașmir sau tweed, cu croieli clasice.

separator
image4xxl-4 image4xxl-2 Dacă la postul tău de lucru nu se impune un dress-code, îți prezint câteva piese vestimentare pe care le poți aborda zi de zi. Optează pentru ținute din mătase, bumbac, cașmir sau tweed, cu croieli clasice.

Asortează fusta plisată cu bluze fine la atingere. Accesorizează ținuta cu un colier sau o broșă atrăgătoare.

Pantalonii clasici, negri, combină-i cu o cămașă albă. În zilele reci, ia-ți și un sacou stil masculin, cu croiala dreaptă.

Fusta din piele poate fi ușor asortată cu o bluză cu printuri jucăușe. Iar dacă optezi pentru cămașă, decoreaz-o cu un colier supadimensionat. Fusta creion s-ar asorta perfect cu o bluză semi-transparentă.

img-5 image4xxl-7 Dacă la postul tău de lucru nu se impune un dress-code, îți prezint câteva piese vestimentare pe care le poți aborda zi de zi. Optează pentru ținute din mătase, bumbac, cașmir sau tweed, cu croieli clasice.

La o rochie simplă, uni, adaugă un sacou colorat ori unul cu print. Anul acesta se poartă formele geometrice, bulinele, dungile verticale și orizontale.

Ce ținute purtăm la birou în această primăvară?Ce ținute purtăm la birou în această primăvară? image4xxl-8

Dacă preferi stilul casual, asortează blugii skinny cu o cămașă cu imprimeu și un pulover colorat. O combinație nu mai puțin inspirată ar fi pantalonii din piele, cu un tricou alb și un sacou albastru, de lungime medie.

Ce ținute purtăm la birou în această primăvară? img-6 Ce ținute purtăm la birou în această primăvară?

Text: Sorina Țurcanu

 

Look de mireasă de la Marina Patraşcu!
Articolul anterior
Cei mai stilați prezentatori din Republica Moldova!
Articolul următor
Alte articole interesante