Ce trebuie să porți dacă ai forme!

Cu siguranță, dacă ai multe kilograme în plus, trebuie în primul rând să te apuci de sport pentru că doar așa vei putea fi sănătoasă. Însă, până atunci, îți ofer câteva sfaturi pentru a arăta trendy, chiar dacă ești plinuță.

separator

Pune accent pe talie

Trebuie să eviți orice haină care îți mărește vizual talia: tricourile largi, salopetele și rochiile cocoon. Folosește croielile sau accesoriile care îți pun accent pe zona taliei. Cel mai util accesoriu în acest caz este cureaua.

2 (1)

Jeanșii potriviți

Nu-ți fie lene să cauți jeanșii potriviți siluetei tale. Femeile dolofane trebuie să opteze pentru blugi cu talia înaltă și evazați de la genunchi sau pentru cei skinny, până la gleznă.

4

Lenjeria modelatoare

Lenjeria modelatoare este ca un fond de ten pentru corp, te ajută să ai o siluetă frumoasă, dar cu versiuni mai confortabile şi mai sexy. Slipul cu talie înaltă este comod, îți strange colăceii, creând senzația de o siluetă de invidiat.

5 6

Poartă haine maxi

Fustele și rochiile de lungime medie, evazate de la talie în jos sunt o variantă optimă pentru femeile plinuțe. Acestea au o proprietate “magică” de a te slăbi vizual și de a-ți adăuga câțiva centimetri în înălțime.

8

Evită gențile gigantice

Accesoriile au un rol foarte important în formarea unei ținute. Dacă ești dolofană, mică de statură și optezi pentru o geantă supradimensională, vei arăta oribil. Optează pentru o poșetă plic din piele fină sau pentru una de tip poștaș. Alege forme geometrice stricte.

Imagini şocante folosite de companiile de publicitate
Articolul anterior
Ce mașini conduc vedetele rusești!
Articolul următor
Alte articole interesante