Ceasul- un plus de personalitate ţinutei tale!

Ceasul de mână este mai mult decât un obiect care-ţi indică timpul. Acesta îţi poate schimba statutul social

separator
şi te poate tranforma dintr-o simplă trecătoare într-o adevărată fashionistă.

Dacă ar fi să le clasificăm după design, avem:

Ceasuri de lux

Ceasurile de lux au fost întotdeauna asociate cu rafinamentul şi puterea. Valoarea acestora creşte prin includerea  metalelor şi a pietrelor preţioase. Dacă îţi doreşti un accesoriu de invidiat şi dacă îţi permite buzunarul, alege un ceas din gama de lux.

Ceasuri business

Eşti o femeie de afaceri şi optezi pentru ţinute office? Atunci alege un ceas cu design masculin, cadran supradimensionat şi o curea solidă. Acest accesoriu te va face remarcată şi îţi va scoate în evidenţă simţul estetic desăvârşit.

Ceasuri fashion

Pentru fashioniste, designerii propun ceasurile din materiale uşoare şi moderne. Ceasul cu brăţară colorată de silicon a devenit un must-have şi se regăseşte în topul tendinţelor din această toamnă. Modelul vesel şi atrăgător a început să fie purtat chiar şi de vedete.

Ceasuri casual

 La un look casual se potriveşte perfect ceasul cu o brăţară comodă din piele. Acesta poate fi asortat la aproape orice ţinută. Dacă îţi doreşti ceva mai deosebit, opteză pentru un ceas cu brăţară metalică sau de cauciuc. Ceasul cu brăţară metalică este în topul tendinţelor, fiind un accesoriu versatil, pentru zi, seară sau office.

Ceasuri sport

Dacă eşti o persoană activă, mereu în mişcare, optează pentru ceasurile sport. Acestea pot fi însoţite de brăţări din metal, textile ori cauciuc şi, mult mai rar, din piele.

Alege-l pe cel care te reprezintă!

Cum poți purta un palton negru ca să fii trendy!
Articolul anterior
Învaţă cum să îngrijeşti corect articolele din piele întoarsă!
Articolul următor
Alte articole interesante