Cele mai cunoscute branduri care au fost contrafăcute!

Chiar dacă îți dorești o haină de brand, ai toate șansele să cumperi un fake. Cauza? Războiul din lumea modei dintre ținute originale și copii. Îți prezint topul celor mai faimoase accesorii și haine contrafăcute din istorie.

separator

Jacheta Chanel

Coco Chanel a transformat jacheta din tweed într-o piesă cult, care a devenit creația cea mai copiată din istorie.

Inspirată din vestimentația masculină, jacheta din bucle cu buzunare aplicate oferea femeilor o alternativă comodă și practică la vestimentația rigidă din 1954, când a fost lansată pe piață.

Hermes Birkin Bag

Povestea celebrei genți replicate în mii de exemplare începe de la o călătorie cu avionul. Directorul executiv Hermes, Jean Louis Dumas și Jane Birkin, care aveau locurile apropiate în zborul Paris-Londra, au început să discute despre necesitatea unei genți feminine multifucționale. Actrița s-a plâns că nu și-a găsit geanta ideală, iar Dumas a venit cu ideea de a crea celebrul model în onoarea actriței franceze. Din 1984, când a fost lansată pe piață și până azi, geanta Birkin Bag a devenit un obiect de cult printre împătimitele modei.

Monograma Louis Vuitton

Monograma LV a fost creată de fiul lui Louis Vuitton, George, în 1896 și reprezintă un motiv floral japonez, stilizat.

Regretatul Louis Carcelle, președintele companiei Louis Vuitton până în 2014, declara: “Problema produselor contrafăcute este că distrug imaginea brandului. În fiecare studiu pe care-l facem, observăm că iubitorii mărcii riscă mereu să vadă pe cineva care poartă o replică urâtă.”

sursa

Penisul perfect în viziunea femeilor
Articolul anterior
Sărbătoare de poveste pentru copii la Shopping MallDova
Articolul următor
Alte articole interesante