Céline Dion a purtat o bijuterie de 3 milioane de dolari la Billboard Music Awards

Celine Dion a susținut un concert de-a dreptul impresionant la Billboard Awards. Aceasta i-a uimit pe cei din jur din prima clipă, datorită rochiei extravagante pentru care a optat, dar și a bijuteriei care costă o avere.

separator

LAS VEGAS, NV - MAY 21: Recording artist Celine Dion poses in the press room during the 2017 Billboard Music Awards at T-Mobile Arena on May 21, 2017 in Las Vegas, Nevada. (Photo by David Becker/Getty Images)

Artista de 49 de ani a ales să poarte la acest eveniment o rochie albă, amplă, care-i urma fidel linia corpului, punând în evidență silueta parcă sculptată a cântăreței.

Rochia statement a fost pusă în valoare de bijuteriile spectaculoase pe care le-a purtat la acest eveniment. Vorbim, desigur, de cerceii cu diamante, dar și de spectaculosul inel de trei milioane de dolari, semnat de Harry Kotlar, care a strălucit pe tot parcursul concertului susținut de Céline, scrie okmagazine.ro.

LAS VEGAS, NV - MAY 21: Singer Celine Dion performs onstage during the 2017 Billboard Music Awards at T-Mobile Arena on May 21, 2017 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

Exploziva Céline Dion a oferit un recital de zile mari la Billboard Music Awards, stârnind ropote de aplauze din rândul celor aflați în sală.

Un moment tare al interpretării sale a fost cel în care a cântat hitul „My heart will go on”, pentru a marca împlinirea celor 20 de ani de la pelicula ”Titanic”, a cărei coloană sonoră a asigurat-o. Céline a trăit din plin aceste minute, demonstrându-le tuturor că este, poate, într-unul dintre cele mai bune perioade muzicale din viața ei.

Cum s-au prezentat băieții de la Comedy Zebra Show. Jurații au râs în hohote!
Articolul anterior
Cum să prepari un borș natural pentru reglarea nivelului glicemiei și scăderea colesterolului
Articolul următor
Alte articole interesante