Cine îi îmbracă pe noii deputați

Odată ce au primit noul statut, deputații din Parlament sunt obligați să-și schimbe și modul de viață, și stilul vestimentar.

separator

Liberal-democrata Mihaela Spătari a ocupat până acum funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a PLDM. Pentru că este obișnuită cu ținutele sobre, nu a trebuit să-și schimbe garderoba.

mih mihaela spataru

„Fac totul singură, pentru că în primul rând este vorba şi de posibilităţile financiare pe care le are un tânăr şi nu cred că trebuie să ne complicăm atât de mult încât să ne ducem la coafor în fiecare zi”, a spus deputatul pentru publika.md

Nici Ștefan Creangă nu are nevoie de stilist sau de o nouă garderobă deoarece înainte de a fi deputat, a ocupat funcția de viceministru al Finanțelor.

„Eu cu coafura stau mai simplu, frizer nici nu m-am gândit, măcar că nu este cazul”, a spus Ștefan Creangă.

creanga-3 vice3

Socialistul Grigore Novac spune că are în garderobă suficiente costume. Însă și-a cumpărat mai multe cravate ca să fie în pas cu moda:

„Probabil sunt mai multe accesorii, mă refer la cravate care sunt mai multe şi periodic să fim în trend.”

grigore novac nov

„Acestea sunt hainele mele obișuinte pe care la port la serviciu. Prin urmare, cred că nu era necesar să-mi schimb garderoba. Doar că înainte purtam în piept insigna cu drapelul Găgăuzei, acum este cea a Republicii Moldova.”, a spus deputatul Demian Caraseni.

De imaginea lui Lilian Carp are grijă soția.

„Câteva costume, blugi, dar şi alte haine care uneori îmi trebuiesc pe şantier când plec la săpături arheologice. Soţia mea este bun stilist”, a spus liberalul.

 
lilian carpt

„Acum trebuie să port un stil mai sobru. Chiar dacă iubesc mult blugii, mi-am schimbat radical garderoba. Am cumpărat câteva costume, câteva camăși”, recunoaște socialista Alla Dolința.

Sursa: publika.md

Rochii de mireasă by Cătălin Botezatu
Articolul anterior
Bucle de invidiat făcute cu creionul
Articolul următor
Alte articole interesante