Costume de baie pentru această vară recomandate de Corina Bîrcă

E vară, anotimpul așteptat de mulți, în special de femeile care își doresc să-și etaleze siluetele de invidiat pe malul mării sau la piscină. Dacă ești în căutarea unui costum de baie frumos, nu ezita să te inspiri din colecția de modele recomandate de bloggerița Corina Bîrcă.

separator

19247894_983012621801173_421603599981905234_n


Costumul de baie croșetat este, cu siguranță, vedeta anului 2017 și cel care îți va asigura o apariție de senzație atunci când mergi în vacanță. Cel de culoare albă îți accentuează frumos bronzul, iar ornamentele brodate vor fi acele mici detalii definitorii, care te vor scoate din anonimat.

crosetat

Imprimeul tropical, dar mai ales cel ananas a creat o adevărată manie, întrucât majoritatea brandurilor l-au ales pentru crearea colecțiilor de primăvară- vară al acestui sezon. Acestea te duc cu gândul la destinații exotice, la briza oceanului, regăsindu-se perfect în peisajul unor plaje sălbatice, cu palmieri.

tropical

Alege volanele și umerii goi, purtând costume de baie cu mânecă, care îți pot accentua subtil partea de sus a corpului. Chiar dacă nu sunt cele mai practice, acestea se bucură de interesul fashionistelor din întreaga lume. Se deosebesc de sutienul obișnuit, punând frumos în valoare gâtul și brațele subțiri.

Costumul cu crop top este perfect pentru domnișoarele care vor să petreacă vara activ, jucând volei pe plajă sau practicând alte jocuri sportive în apă. Aici poți alege între umeri dezgoliți și mâneca scurtă, iar un detaliu extrem de atrăgător poate fi fermuarul din fața topului.

valoanesi umericrop

Catifeaua, vedeta anului 2016-2017, devine un trend și pentru costumele de baie. Dacă vrei să aduci eleganță și lux pe litoral, poți alege un costum din catifea, iar dacă ar fi să vorbim despre culori, optează pentru albastru royal sau burgundy. Accesorizează cu un ham argintiu sau auriu, care îți va evidenția talia și va defini întreaga ținută.

catifea

Mama fetiței de 2 ani, părăsită la Piața Centrală, a fost găsită. Femeia face abuz de alcool
Articolul anterior
Daniela Dermengi: „Bărbatului îi este frică de femeia care îi va schimba viața”
Articolul următor
Alte articole interesante