Cristina Oxentii îți spune ce culori ți se potrivesc în funcție de zodie

Specialiștii susțin că starea noastră de spirit este influențată de mișcările planetelor, dar și a culorilor pe care le purtăm. Astrologul Cristina Oxentii îți sugerează ce nuanțe ți se potrivesc în funcție de zodia în care te-ai născut. În același timp, vei afla și ce personaj animat te caracterizează cel mai bine.

separator

Berbec – Torreador și Scufița Roșie.

Nativii acestui semn zodiacal preferă să poarte ținute care să-i scoată în evidență atuurile, formele voluptoase și să pună accent pe sex-appeal. Culoarea roșie, (în deosebi tonurile aprinse) este cea care îi cucerește și le priește. Culoarea evocă ardoare, nestăpânire, îndrăzneală, acțiune și putere.

berbec

Taur – Peter Pan, Tinkerbell.

Taurilor le sunt recomandate ținutele în nuanțe de galben închis ori verde deschis, culori ce oferă speranță și confort emoțional. Tonuri plăcute ce ne poartă cu gândul la primăvară. Tot ce poartă aceste zodii trebuie să fie practic și confortabil.

taur

Gemeni – Cenușăreasa, Jasmine, Flynn Rider.

Pe nativii din zodia gemeni, bleu îi caracterizează cel mai bine. Fiind firi visătoare, jucăușe și cochete, această culoare le creează o senzație vioaie și juvenilă. Aceste persoane atrag atenția prin ținute lejere, uneori copilărești și optimiste. Bleu este nu doar culoarea spontaneității, dar și a inteligenței inclusiv a creativității.

12358349_890923961026519_1246041392_n

Rac – Pokahontas, Adam (Bestia – care se transforma în om) Făt-Frumos, Eric (Mica Sirenă).

Nativilor din Rac li se potrivește culoarea albă și smarald, indicând rafinament, prospețime și puritate. Persoanele din această zodie se simt bine în ținute calme, nonconformiste, cu anumite rețineri, dar de o sensibilitate crescută.

gemeni

Leu – Zei și zeițe, regi și regine, Belle.

Cei născuți în zodia leului, preferă galbenul și portocaliul aprins, mai exact auriul. Culoarea galbenă la fel ca și patronul acestei zodii, emană multă energie, vitalitate, putere și bucurie. Galbenul este o culoare pozitivă, stimulatoare și binevoitoare. Leii preferă să iasă în evidență cu ținute extravagante ori cu imprimeuri expresive și accesorii: cercei, inele, basmale și alte detalii care să dea de înțeles că sunt superiori.

leu

Fecioară: Tiana, Mica Sirenă.

Culoarea care li se asociază Fecioarelor este albastrul electric ori tonurile închise, care indică stabilitate, acuratețe, control și profunzime. Este o culoare greoaie, pentru că te impune să discerni și să te concentrezi. Nativii acestui semn zodiacal preferă să poarte ținute modeste și simple, dar imaculate, la patru ace și alese cu mare grijă.

fecioara

Citește continuarea pe ydanko.com!

Doi actori din showbiz s-au căsătorit!
Articolul anterior
Cum va fi soacra ta în funcţie de zodie?
Articolul următor
Alte articole interesante