Cum a evoluat stilul vestimentar al Victoriei Beckham

Simplu

separator
, dar elegant, stilul vestimentar al Victoriei  Beckham este sursă de inspirație pentru mai multe fashioniste. De la începutul carierei sale și până acum, aceasta nu a încetat să ne surprindă prin vestimentația sa.

Photo of Victoria BECKHAM

Victoria Beckham a fost mereu o femeie elegantă, doar că la primele ieșiri pe covorul roșu, ținutele ei nu erau atât de rafinate.

Vedeta face parte din topul 50 al celor mai bine îmbrăcate celebrități, întocmit de către publicația Sunday Times Style, iar anul acesta a primit titlul de ”Regina modei”, datorită stilului ei desăvârșit.

Dacă vrei să te inspiri de la stilul ei, atunci alege ținute minimaliste, monocromatice sau în două, trei nuanțe. Optează pentru haine elegante, cu personalitate. Alege cămăşi din mătase,  fuste creion, pantaloni cu pense, jeanşi, paltoane, genți maxi și încălțăminte cu vârful ascuțit.

Pentru a observa evoluția stilului ei, îți fac o trecere în revistă a celor mai importante apariții a artistei la evenimentele mondene!

Victoria Adams "AngloMania" Costume Institute Gala at The Metropolitan Museum of Art - Arrivals
2007 MTV Movie Awards - Arrivals David Beckham And Victoria Beckham Launch Beckham Signature Fragrances
2007 Vanity Fair Oscar Party Hosted by Graydon Carter 2008 CFDA Fashion Awards - Arrivals
Victoria Beckham allures in bright turquoise and black for Fashion Line Launch Victoria Beckham, sons Romeo, Brooklyn, Cruz arrive at the Los Angeles International Airport
Victoria Beckham seen out in London VICTORIA BECKHAM

Au vizitat o fabrică H&M și s-au întors plângând!
Articolul anterior
Coronița din flori – cea care emană eleganță și naturalețe unei mirese!
Articolul următor
Alte articole interesante