Cum arătau divele Anastasia Lazariuc și Ludmila Bălan cu 20 de ani în urmă!

Erau considerate icoanele stilului de acasă. Îi făceau pe bărbați să suspine când le vedeau la tv. Dacă acum 20 de ani s-ar fi făcut un top al celor mai frumoase femei din Moldova, Ludmila Bălan și Anastasia Lazariuc, la sigur, erau  primele în listă.

separator

Cum arătau divele Anastasia Lazariuc și Ludmila Bălan cu 20 de ani în urmă!
 
Cum arătau divele Anastasia Lazariuc și Ludmila Bălan cu 20 de ani în urmă!gdrgrrg Cum arătau divele Anastasia Lazariuc și Ludmila Bălan cu 20 de ani în urmă!

Ludmila Bălan își amintește cu nostalgie de anii ’90, când era prezentatoare la Televiziunea Națională. Aceasta a postat un video din arhiva fratelui ei, însoțit de un mesaj:

„Îi mulțumesc scumpului meu frățior,Slavic Vasiliev,care a păstrat cu grijă aceste imagini din îndepărtatul 1992,imagini,care,spre regret,nu mai pot fi găsite în arhiva Televiziunii Naționale. Mă bucur să-i revăd pe acești copii sinceri și talentați,care mi-au umplut inima de iubire și ,care, azi, ne duc faima neamului în diferite țări ! Mă bucur s-o revăd pe draga noastră Anastasia Lazariuc,care a rămas frumoasă și plină de dragoste pentru oameni !!!”

#t=110

Câţi bani câştigă o prostituată de 85 de ani
Articolul anterior
Îngrozitor! Femei care și-au distrus corpurile!
Articolul următor
Alte articole interesante