Cum poți purta jeanşii boyfriend în fiecare zi

Sunt comozi, practici și versatili, așa că îi putem purta zilnic, indiferent de sezon și starea vremii. Îți propunem 5 idei de asortare a jeanșilor boyfriend:

separator

Jeanşi boyfriend + cămaşă în dungi + pantofi cu toc. Alege o pereche de jeanşi boyfriend şi mixează-o alături de o cămaşă în dungi, eventual oversize. Pentru a păstra un look feminine, pantofii cu toc sau sandalele sunt ideale pentru această ţinută. Nu uita de ochelarii aviator, care vor oferi ţinutei un aspect retro.

Jeanşi boyfriend + top alb + trench. Una dintre cele mai lejere combinaţii este aceea format dintre o pereche de Jeanşi boyfriend şi un tricou basic însă, pentru a nu obţine o ţinută mult prea banală, alege să porţi şi un trench care să aducă o pată de culoare. De asemenea, sandalele cu toc sunt necesare şi în această ţinută, scrie one.ro.

be7bdca03193e349327932b011062d73

Jeanşi boyfriend + top în dungi + blazer. În cazul în care-ţi doreşti o ţinută casual, dar care să emane feminitate, atunci alege să porţi o pereche de jeanşi boyfriend alături de un tricou în dungi. Nu uita de minunatul blazer care-ţi poate transforma ţinuta de la una basic la una absolut fabuloasă!

Jeanşi boyfriend + jachetă din piele + sandale cu toc. Este un look destul de sexy şi îndrăzneţ şi, totodată, păstrează şi acele accente rock, dar într-o formă mult mai feminină.

Jeanşi boyfriend + jachetă bomber + sneakerşi. În final, am pregătit o ţinută în care vom renunţa definitiv la pantofii cu toc. De data aceasta, este vorba de o ţinută sport-casual şi foarte confortabilă. Poţi alege să porţi orice top, câtă vreme acesta păstrează liniile simple.

Trucul care-ți păstrează peria de păr mereu curată
Articolul anterior
O altă reporteriţă de la Deşteptarea a început lupta cu surplusul de grăsime. Vrea să arate bine la ecran!
Articolul următor
Alte articole interesante