Cum să NU te îmbraci la o nuntă. Sfaturi de la fashion bloggerița Cristina Surdu!

E sezonul nunților, iar multe tinere nu-și pot găsi ținuta perfectă pentru un astfel de eveniment. Pentru a nu alege o rochie vulgară sau kitschoasă, fashion bloggerița, Cristina Surdu, îți sare în ajutor cu câteva sfaturi!

separator

Care sunt criteriile după care alegem o rochie atunci când suntem invitate la o nuntă?

  • Nu alegeți culoarea albă pentru ținuta voastră! Cred că nu e frumos să mergi la nuntă îmbrăcată în alb. În această nuanță trebuie să fie doar mireasa!
  • Fiți atente la lungimea rochiei/fustei. Lăsați fustele și rochiile mini pentru alte ocazii. Chiar dacă vă plac hăinuțele scurte, să știți că nu sunt adecvate pentru a merge la o nuntă.
  • Spuneți „NU” blugilor, pantalonilor scurți, strasurilor, hainelor scurte. Alegeți eleganța!
  • Regula de aur! Țineți cont de tipul localului unde va avea loc evenimentul. Dacă se petrece ziua, într-un parc sau în aer liber, puteți alege rochii vaporoase, cu print floral, rochii midi, culori pastelate. Într-un astfel de anturaj, încercați să fiți cât mai fine și delicate. Ce rochie îmbrăcăm seara? Eu aș alege ceva elegant. Un exemplu de ținută elegantă poate fi chiar rochia din postarea de azi. Este o rochie de la Nadine Merabi.
  • Pentru a nu monopoliza atenția tuturor, încercați să vă îmbrăcați adecvat, să alegeți culori, lungimi și modele care să nu „sară în ochi”. Nu uitați, atenția trebuie să o aibă mireasa și mirele.

dsc_0162-compressor_0dsc_0195-compressor_2dsc_0242-compressor

Sursa: cristinasurdu.com

Pentru ce este bun fiecare ulei în parte. Asta trebuie să știe fiecare femeie
Articolul anterior
Cum arată Andreea Marin în costum de baie la 41 de ani!
Articolul următor
Alte articole interesante