Cum să porți salopeta în sezonul cald

În acest an, se mențin în tendințe salopetele, fie că este vorba despre cele din jeans sau despre cele din stofe clasice. Dacă ai una în garderobă, dar nu știi cu ce s-o asortezi, îți propunem câteva idei!

separator

salopeta2

Alături de un top cu mâneci clopot. Pentru că salopetele tind să ofere un look complet, optează pentru un top cu mâneci clopot care să ofere un plus de efect ţinutei. De asemenea, vei putea obţine un aspect feminin şi elegant şi în acelaşi timp poţi jongla cu proporţiile, scrie one.ro.

Alături de o cămaşă chambray. Fie că optezi pentru un model fără mâneci sau cu mânecă lungă, vei reuşi să obţii un look dublu denim. Pentru o pată de culoare care să-ţi scoată ţinuta în evidenţă, alege să porţi o pereche de pantofi sau sandale în nuanţe aprinse.

Alături de un top pe umeri. Topurile pe umeri sunt alegerile ideale pentru ţinutele feminine, iar alături de accesoriile potrivite, poţi obţine un look perfect pentru zilele călduroase de vară.

salopeta3

Alături de un tricou oversize. Tricourile albe reprezintă un must have şi, indeferent de modelul acestora, pot fi folosite în orice ţinute, fie că este vorba de cele casual sau elegante.

Alături de un blazer statement. Un blazer statement poate oferi un aer sofisticate ţinutelor simple, formate dintr-o salopetă şi un top clasic.

Alături de un cardigan lung. Perfect pentru călătorii sau ieşiri prin parc, cardiganul este alegerea perfectă pentru a forma o ţinută confortabilă alături de o salopetă.

salopeta4salopeta5salopetaa1

Cele mai stilate vedete din Rusia în viziunea revistei „Hello”
Articolul anterior
Ce ținută a purtat Melania Trump la festivitățile de Paște de la Casa Albă?
Articolul următor
Alte articole interesante