Cum să purtăm pantalonii scurți la vară!

Pantalonii scurți sunt indispensabili în sezonul cald. În ei, ne simțim comod, lejer și sexy. Dacă îți permite silueta să-i porți, îți propunem câteva outfit-uri în care ai putea să-i introduci.

separator

f

Pantaloni scurţi şi cămaşa boyfriend

O piesă vestimentară care s-a impus în moda anului 2017 este cămaşa boyfriend. Are o croială lejeră, masculină, dar se potriveşte de minune cu o pereche de pantaloni scurţi din denim, cu zone franjurate. Această combinaţie îţi va oferi un look relaxat, care se asortează perfect cu zilele friebinţi de vară. Bagă cămaşa în pantaloni în partea din faţă, pentru a-ţi accentua talia şi a crea iluzia de picioare alungite.


1

Pantaloni scurţi şi top cu umerii goi

Bluzele cu umerii goi se menţin în tendinţe încă de anul trecut. Sunt feminine, sexy şi pot fi integrate foarte uşor în ţinutele tale de vară, în special cele din timpul vacanţelor sau weekendurilor. Iar asocierea dintre patalonii scurţi şi topul cu umerii goi este una ideală.

2

Pantaloni scurţi şi cămaşa cu motive florale

Şi în acest an imprimeurile florale masive se menţin printre piesele vestimentare de nelipsit din garderoba ta. Topurile cu motive florale masive nu doar că sunt feminine şi îţi inspiră acea stare de vacanţă şi relaxare, dar se potrivesc perfect cu pantalonii scurţi. O cămaşă vaporoasă cu imprimeuri florale este cea mai bună alegere pentru o pereche de pantaloni scurţi şi sandale cu talpa joasă. Vei avea o ţinută ideală pentru o zi însorită de vară, scrie eva.ro.

820045l-0x0-n-89f79ef1

Pantaloni scurţi şi tricou cu dungi marinăreşti

Un tricou cu dungi marinăreşti se numără printre piesele vestimentare obligatorii pe care ar trebui să le deţină orice femeie.
Prin faptul că este atât de versatil şi uşor de asortat, acest timp de tricou alb cu dungi subţiri bleumarin sau negre devine o piesă de bază din orice garderobă. Prin urmare, poate fi purtat fără nicio problemă cu o pereche de pantaloni scurţi din denim, iar rezultatul va fi o ţinută care te va face să te simţi ca în vacanţă.

194867l-0x0-n-db9f53ce

NUNTA by AURA prezintă: Cătălin Botezatu: „Când doi se ceartă, trebuie să se împace…ca să nu profite al treilea”
Articolul anterior
Ala Holban: De ce nu e bine să avem copii „supra protejați”!
Articolul următor
Alte articole interesante