Cum să te îmbraci în acest sezon dacă ești plinuță!

Poți arăta bine chiar dacă nu ai parametrii 90-60-90. Haine pentru grăsuțe găsește în orice magazin, deci tot ce trebuie să faci este să mergi la shopping și să alegi hainele care ți se potrivesc și care-ți

separator
maschează” părțile problematice ale corpului.

Toamna aceasta se poartă fusta scurtă din denim cu nasturi în față. Dacă nu ești mulțumită de silueta ta, poți alege o fustă până la genunchi, pe care să o porți cu ciorapi colorați și cămașă. O geantă colorată va completa perfect ținuta!

1

O ținută alb-negru avantajează orice siluetă. Dacă vrei să o faci mai interesantă, o poți accesoriza cu piese colorate.

2

Blugii sunt potriviți pentru orice siluetă. Dacă ai câteva kilograme în plus, alege un model cu talie înaltă. Poartă-i cu o bluză pe gât, pentru un aer inspirat din anii 70.

3

Cizmele peste genunchi nu trebuie să îți lipsească din garderoba de toamnă-iarnă. În zilele frumoase pot fi purtate cu o rochie-cămașă sub genunchi!

4

Dacă vrei să ascunzi kilogramele în plus, poți purta mai multe straturi de haine. Fashionistele mai plinușe se folosesc des de acest truc!

5

O pereche de pantaloni mulați vor arăta foarte bine cu o cămașă lungă și un pulover! Pălăria și botinele sunt accesoriile perfecte pentru o astfel de ținută!

ut6yty

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac femeile plinuțe este că fug de culoare! Poart-o în partea pe care vrei să o scoți în evidență și vei atrage atenția de la imperfecțiuni.

6

O rochie feminină, în formă de A, se potrivește de minune siluetei voluptoase. Poart-o cu o jachetă din piele și botine, dacă este prea frig pentru sandale.

7
fgtrt ftyrt jugy jyuy7 uty7utyu
ytfyret

sursa

Nu ține diete pentru a slăbi. Cum se menține Cezara!
Articolul anterior
Ce se întâmplă în corpul femeii când partenerul folosește prezervativul
Articolul următor
Alte articole interesante