Cum se îmbracă moldovencele “de la Italia”!

Pentru c

separator
ă își petrece aproape toate vacanțele în Italia, stilista Ylianna Danko a identificat patru categorii de moldovence care se îmbracă diferit. Iată care sunt ele!

prostitution_87502800

„În prima categorie se clasează femeile, care în pofida faptului că sunt de foarte mult timp în Italia, rămân fidele stilului vestimentar preferat. Aici mă refer la doamnele cu vârsta de peste 50 de ani, cărora nu le pasă de tendințe. Ele continuă să poarte acei pantaloni trei sferturi din denim asortați cu bluze sau tricouri ajustate, care trădează toate bucățile de mămăligă și pizza mâncate pe parcursul vieții.

În această ligă se încadrează şi domnișoarele care ziua în amiaza mare poartă leggings-uri și pantofi cu platformă încrustați cu pietre. Nu-i nimic că abia de își târăsc picioare și își dărâmă tocurile prin pavaj, fetele au ieșit din anonimat și sunt ”sexy”. Asta este clasa de femei pe care de la câteva sute de metri distanță le identifici cu ușurință că sunt moldovence.

În cea de-a doua categorie se încadrează femeile care vor să fie în trend sau mai bine zic vor să fie ca europencele. Acestea încearcă să fie la modă și neapărat să demonstreze tuturor că au bani și își permit. Clasa fixată pe logomanie. Deci, dacă își cumpără un tricou, atunci neapărat trebuie să fie imprimat cu text vădit GUESS sau dacă își achiziționează o centură atunci una cu o cataramă mare ARMANI sau Gucci. Mai mișto este când fac un total look, cu tricouri, genți, ceasuri și centuri cu logo-uri vădite, ca să moară cumetra de invidie că ele au și își permit.

Cea de-a treia clasă, preferata mea. Categoria de femei cu identitate, care au reușit să se regăsească și să emane acel aer misterios pe care trebuie să-l aibă în viziunea mea fiecare femeie. Moldovencele care te lasă frapat și confuz. Are trăsături caracteristice naționalității noastre, dar arată atât de bine, încât nu-ți vine să crezi. Simple și în același timp atât de feminine și elegante!

Spre final, cea de-a patra categorie în care de regulă se încadrează adolescenții. Cei care s-au înfiripat atât de bine în cultura italiană că nu-i mai poți deosebi de-ai cui mamă sunt!!!”

10 rochii de nașă în funcție de siluetă!
Articolul anterior
Pavel Stratan s-a reîntors la Chișinău! N-are cu ce plăti chiria?
Articolul următor