Cum te porți la shopping. Nu cădea pradă unor cumpărături inutile.

Începutul anului este cea mai bună oportunitate de a-ți umple garderoba cu haine și bijuterii la un preț redus. Însă, de multe ori se întâmplă să cumperi ținute care nu ți se potrivesc sau bijuterii care nu mai sunt în vogă doar pentru că sunt ieftine.

separator

Iată în ce trebuie să investești în perioada reducerilor:

1. Articole basic. Alege piese care nu se vor demoda niciodată și pe care trebuie să le ai în garderobă. Cămașa albă sau cadrilată, tricourile basic în toate culorile, sacourile li jeanșii cu o croială clasică sunt doar câteva dintre piesele pe care le poți găsi în aceasta perioadă la prețuri foarte bune.

2. Culori și print-uri potrivite. Rămâi la culorile și print-urile care ți se potrivesc și pe care știi că le-ai purta. Febra discount-urilor te poate determina să cumperi o rochie într-o culoare pe care, odată ajunsă acasă, știi că n-ai purta-o.

3. Măsuri reale. Cu siguranță ți s-a întâmplat să cumperi o piesă cu gândul că vei mai da jos 2-3 kilograme pentru a arăta perfect în ea. Poate părea o motivație suficientă pentru a merge la sală, dar nu cumpăra având în minte argumentul acesta. Alege măsura care ți se potrivește și bucură-te de articolul cumpărat imediat. Altfel, va ocupa loc inutil în garderoba ta mult timp.

5. Accesorii de calitate. Reducerile te pot aduce mai aproape de geanta sau pantofii mult visați. Dacă poți să investești în accesorii, acum e momentul să o faci. Știi deja că accesoriile de calitate salvează outfit-uri și vor rămâne în garderoba ta mult timp.

sursa

Cel mai important detaliu, dacă vrei să slăbești!
Articolul anterior
Ce șanse ai să te măriți în 2015, în funcție de zodie
Articolul următor
Alte articole interesante