De Crăciun, evită aceste culori!

Cea mai mare problemă care apare în mintea femeilor înainte de sărbători este ținuta pentru care să opteze. Dacă nu vrei să te pierzi printre ceilalți invitați, trebuie să alegi o culoare care să te scoată din anonimat. De Crăciun și Revelion, argintiul , auriul, roșul și verdele vor fi la ordinea zilei, așa că ai face bine dacă ți-ai alege o rochie în altă nuanță.

separator

Roșu

De Crăciun, toată lumea poartă această culoare. Încearcă să ieși în evidență cu ceva neașteptat. O rochie marsala și o pereche de pantofi nude sunt o alegere mult mai potrivită, pentru că îi vei impresiona pe cei din jur. Marsala poate fi purtată și cu navy-blue, bleu, roz sau kaki.

Verde

Verdele intră în aceeași categorie cu roșu. Sunt culorile Crăciunului, pe care toată lumea le alege. În niciun caz nu te gândi să le porți împreună, pentru că vei obține o ținută extrem de previzibilă și sunt mari șanse să te asortezi cu bradul din orice încăpere. Culorile neutre sunt mult mai elegante și feminine. Roz prăfuit, nude, gri sunt nuanțe care pot fi purtate oricând, oriunde, nu ai cum să dai greș.

Auriu

Dacă ețti îndrăzneață, nu înseamnă că trebuie să te vezi din satelit. Auriul este o culoare specifică sărbătorilor, dar în cantitate cât mai mică. Lasă accesoriile în această nuanță, iar hainele alege-le în nuanțe neutre. Nu este nimic mai previzibil decât să apari la petrecerea de Crăciun într-o rochie aurie. Dă dovada de imaginație și vei fi atracția serii.

Argintiu

Hainele metalizate sunt, de altfel, cea mai simplă alegere pe care o poți face pentru petrecerile de sărbători. Poți alege argintiu doar dacă te limitezi la o fustă în această nuanță, iar restul pieselor care îți combin ținuta sunt negre.

sursa

Cadoul Olei Tira! Nu-l va împărți cu nimeni
Articolul anterior
Povești cu zâne de la Lilu și Amelie!
Articolul următor
Alte articole interesante