Decorațiuni unice din sticle reciclate!

Cu câțiva ani în urmă toate obiectele vechi erau aruncate, acum este tot mai răspândită ideea reciclării. Iar dacă ai la îndemână recipiente goale, le-ai putea transforma în decorațiuni simpatice pentru casă.

separator
Screen-Shot-2013-07-25-at-10.28.58-PM

Iată cum poți face un suport reciclat cu materiale ecologice:

Pasul 1

Curăță recipientele cu detergent de vase, apoi pune-le în apă fiartă și lasă-le la uscat.

pasul1

Pasul 2

Vei avea nevoie de: borcan, lemn subțire, sfoară de sac, lipici transparent, hârtie maro, dantelă, voal pentru flori, flori uscate, foarfecă, ac și ață.

pasul2

Pasul 3

Îmbracă recipientele în hârtie maro, lipește-o direct de sticlă cu lipici transparent.

pasul3

Pasul 4

Taie câteva bețișoare uscate, cu diametrul de circa 0,5 cm. Poți folosi crenguțe de la orice copac. Taie crenguțele în funcție de dimensiunea recipientului. Folosește o foarfecă rezistentă, cu care să poți tăia lemnul.

pasul4

Pasul 5

Pentru a prinde mai ușor betișoarele de borcan, folosește două elastice pentru recipientele mai înalte sau unul singur pentru cele mai mici. Banda elastică îți va permite să ții crenguțele fixate de borcan. Aplică lipici înainte de a prinde bețișoarele, pentru a se putea fixa. După ce s-a uscat cleiul, poți aplica un strat de lac protector special pentru lemn.

pasul5

Pasul 6

Leagă recipientul cu sfoară de sac, răsucește-o de mai multe ori în jurul borcanului. Răsucește și banda de dantelă, iar apoi decorează sticla cu o floare confecționată hand-made.

pasul6

Sursa-foto

O masă completă a modelului Alexandrina Țurcan!
Articolul anterior
Adevărul despre homeopatie. Ce riscă cei care se tratează doar cu aceste remedii
Articolul următor
Alte articole interesante