Designerii autohtoni, plecați peste hotare, și-au adus hainele acasă

Nouă designeri autohtoni stabiliți peste hotare au organizat o prezentare de modă la Chișinău. Olesea Ioniță și Irina Chitoroaga din Italia, Natalia Stegaru din SUA, Valeria Cojocari din Beglia, Gabriela Atanasov, Rusanda Cojocaru, Marina Boguta, Ilinca Avram și Ludmila Corlăteanu din România și-au prezentat colecțiile care sunt cunoscute și apreciate în întreaga lume.

separator

Diaspora Talks Fashion a adus pe podium de la rochii vaporoase de vară, rochii business, cocktail și de mireasă până la pantaloni și hanorace din blană pentru sezonul rece. Rochiile Gabrielei Atanasov au fost accesorizate cu booklete create de Rusanda Cojocaru.

_MG_2138 _MG_2139 _MG_2142 _MG_2143
_MG_2145 _MG_2148 _MG_2150 _MG_2154

Imprimeurile florale,liniile, bulinele, dantela și formele neobișnuite i-au lăsat cu gura căscată pe cei 100 de invitați.

Persoanele care își doresc piese vestimentare din aceste colecții, îi pot găsi pe cei 9 designeri la Festivalul Diasporei, organizat la complexul „Vatra” pe 30 august.

Vezi și tu colecțiile unice a acestor designeri!

_MG_2090 _MG_2092 _MG_2093 _MG_2096
_MG_2097 _MG_2104 _MG_2105 _MG_2106
_MG_2107 _MG_2122 _MG_2123 _MG_2124
_MG_2125 _MG_2129
 
_MG_2191 _MG_2192 _MG_2194 _MG_2219
_MG_2221 _MG_2225 _MG_2229 _MG_2230 _MG_2231
_MG_2232 _MG_2233 _MG_2168 _MG_2169
_MG_2170 _MG_2171 _MG_2173

Text: Sorina Țurcanu

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Ai părul blond? Cele 3 culori care ți se potrivesc perfect

Nuanțele de blond, fie că sunt mai închise, fie că sunt foarte deschise, reprezintă alegerea foarte multor femei. Părul blond este asemănat cu senzualitatea, motiv pentru care multe femei optează pentru această culoare.

Dacă machiajul trebuie ales în funcție de nuanța părului, același lucru ar trebui să se întâmple și când vine vorba despre vestimentație. Anumite culori li se potrivesc perfect blondelor și fac ca trăsăturile lor să iasă și mai mult în evidență.

Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde

1. Roșu

Roșul este o culoare puternică și scoate în evidență părul blond. În plus, dacă ochii tăi sunt deschiși la culoare, această nuanță ți se va potrivi de minune.

2. Nuanțele metalice

Hainele în culori metalice, auriu sau argintiu, avantajează orice doamnă sau domnișoară cu părul blond. Acestea dau un rafinament aparte și sunt potrivite în special pentru un eveniment ce impune o ținută specială.

3. Albastrul cobalt

Chiar dacă se potrivește cu orice nuanță a părului, albastrul cobalt le favorizează în special pe blondele cu ochii albaștri. Atunci când poartă această culoare, ochii lor vor avea mai multă expresivitate, iar nuanța părului va fi pusă în valoare. Pentru cele care nu au ochii deschiși la culoare, dar au părul blond, albastrul electric este cea mai potrivită alegere.

Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (6)
Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (2)
Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (7)

sursa

Cele mai tari coafuri pentru copii! Modele simple şi interesante pentru școală!
Articolul anterior
Ingredientul cancerigen din pasta de dinți
Articolul următor